DancerShadow kérdése:
Mi lenne egy vak ember tapasztalata, ha halucinogén drogot használ?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 13:58
3/8 A kérdező kommentje:
mért vagy itt?
2011. jún. 22. 14:09
4/8 A kérdező kommentje:
egyébként azért mert vicces hanglejtéssel kérdeztem:)
2011. jún. 22. 14:10
5/8 Vree válasza:
"Látok! Látok!" :p
Szerintem ugyanaz mint mikor álmodik, ha nem régóta vak akkor lennének vizuális hallucinációi, egyébként csak hangok/ízek/szagok/érzések. Látó embernél ki van épülve a látásért felelős agyterület, amit lehet ingerelni, ezt egy drog nem tudja kiépíteni hirtelen annál aki pl. születésétől vak.
7/8 anonim válasza:
Vree-nél a pont :) Ha sose érte vizuális inger a személyt (születésétől vak) akkor a drog nem a látásközpontot, hanem a többi érzékszervhez tartozó központot stimulálja. Ha nem agyi eredetű a vakság (tehát a látóközpont megvan, működőképes, de érzékszerv már nem kapcsolódik hozzá) akkor akár "láthat" is. Elméletben. Ahhoz hogy megtudd, tényleg így van-e, kérdezz egy drogos vak embert. Vagy drogos vakot. Vagy próbáld ki magadon :D (tudom ,kcsit sótlan lett így a humor kategóriába :)
8/8 _dry_nn válasza:
menyetek el a láthatatlan kiálitásra (jó hely) és drogozatok be%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!