A Sweet Home 3D kilép a 3D renderelő rendszere végzetes hibája miatt. Kérem frissítse grafikus kártyája Directx/openGL meghajtóprogramjait. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hogyan frissítsem?2011. márc. 8. 20:57
2/4 anonim válasza:
Üdv! Ha még aktuális, írj nekem a nopasaran02@gmail.com címre! Nekem is pontosan ez a hiba van a Sweet Home 3D-nél!
3/4 A kérdező kommentje:
Miért írjak? Te tudod rá a megoldást, vagy neked is a probléma kulcsára lenne szükséged?
2011. márc. 9. 11:48
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Gyanítom, már nem aktuális a kérdés, de nálam például az volt, hogy windows 7 alatt tökéletesen működött a program, aztán ahogy windows 10-em lett, ugyanezt a hibát írta a ki a program letöltés után. Egy angol fórumon írták, hogy frissíteni kell a Javát 64 bitesre. Ez nekem meg is oldotta a problémát. :) Csak azért írtam le, hátha lesz akiknek ez később segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!