Most vettem új pc-t, win 7-tel, de lenne vele pár grafikus problémám, kép. Lent. H lehetne megcsinálni?
1. gondom h több oldalt is nem képernyő szélességben lehet látni, és ez van akkor is amikor játszok, h csak egy sávban látom a képet kép: [link]
2. gond: játékok grafikája kb.borzalmas, próbáltam állítgatni dolgokat de eddig nem sok sikerrel
ha ez számít vmit: 1gigás a videókarim, a monitorom meg egy 2,5 éves lcd
Videokártyát pontosan leirhatnád
Meg más hardvert is
alaplap: GIGABYTE H61M-USB3-B3
proci:intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz
memória: 4,00 GB
videókártya: NVIDIA GEFORCE GT 440/GV-N440D3-1GI
Azért látod így, mert az oldalaknak általában van egy fix szélességük, pl 1000px, amit nem húz szét, hanem középre igazít a böngésző és ezért látod így...
De nem értem, hogy ez eddig neked még hogy-hogy nem tűnt fel, ha már 2,5 éve ilyen monitorod van :)
(Ezt a monitor nagy felbontása okozza)
Játékok felbontását pedig szintén állítsd nagyobbra, lehetőleg a monitor natív felbontására amit jelenleg is használsz, és akkor nem vág le a sarkaiból.
Értelemszerűen ha 1680x1050-es pl a monitorod, és most annyira is van állítva Windowsban és 1280x768ban játszol, akkor lefog belőle vágni.
A játékok grafikai beállításához pedig annyit fűznék, hogy ez a videokártya nem valami csúcskategória, tehát ne várj tőle csodát :)
Itt egy cikk róla:
"GeForce GT 440 - CoD4-hez még jó, újabb játékokhoz már nem"
Eszközkezelöben nicsn semmi sága?
mert ha játékok alat is sávot látsz az furcsa
Fell frisiteted NVIDA jonlapjáról a legujabb driverel?
Monitoron felbontáson probálj álitgatni
ez nem igazán egy HD s kártya tehát nem fog 2000x1600 okat megjeleniteni normálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!