Miért nem tudom telepíteni a Windows XP-t?
Figyelt kérdés
windows 7 em van és nem sikerül telepítenem az xp-t DVD lemezről . Amikor ujrainditom a gépet akor azt irja hogy nyomjon meg egy gombot CD-röl való inditáshoz megnyomom de ugyanugy indul ma windows 7 - bios ban is próbáltam valamit de nem lett jó , szval segítség kéne . válaszokat kössz2011. márc. 5. 20:22
11/11 anonim válasza:
Az is lehet hogy a CD / DVD bootsector-a rosszul van megírva. Én a 7-essel voltam így "DVD-ről való inditáshoz nyomjon meg egy gombot" és utána nem találta a setup.exe-t mert nincs meg az autorunja vagy a bootsectora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!