Miért nem tudom telepíteni a Windows XP-t?
Figyelt kérdés
windows 7 em van és nem sikerül telepítenem az xp-t DVD lemezről . Amikor ujrainditom a gépet akor azt irja hogy nyomjon meg egy gombot CD-röl való inditáshoz megnyomom de ugyanugy indul ma windows 7 - bios ban is próbáltam valamit de nem lett jó , szval segítség kéne . válaszokat kössz2011. márc. 5. 20:22
1/11 anonim válasza:
A BIOS-ban beállítottad a CD-ről való bootolást?
2/11 anonim válasza:
A Windows 7 helyett akarod az XP-t?
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor próbáld az f8at megnyomni azután szerintem elfog indulni a telepítés!
4/11 A kérdező kommentje:
amikor indul a gép akkor az F8 at ?
2011. márc. 5. 23:47
5/11 A kérdező kommentje:
És igen a Bootolást beállitotam cd-röl de nem müködök
2011. márc. 5. 23:48
6/11 anonim válasza:
a problémád abban rejlik, amit a kérdésedben az első sorban leírtál:
"windows 7 em van és nem sikerül telepítenem az xp-t DVD lemezről"!
az XP-t, már egytelepített Win7-Oprendszerre nem tudod feltenni!
Két megoldás lehetséges,
1. létrehozol egy új vírtuális meghajtót, és oda telepíted fel az XP-t!
2. Legyalulod a Win7-et, Formázás után, feltelepíted az XP-t, majd csak ezután, a NET-en sok helyen részletezett módon, feltelepíted a Win7-et.
(Windows7 telepítése XP mellé, címszó alatt megtalálod)
7/11 A kérdező kommentje:
nekem nem kell win7 csak XP , de formázni nem enged mert azt irja hogy ezen a particion van az OP rendszer
2011. márc. 7. 20:28
8/11 A kérdező kommentje:
meg van ott egy ojan hogy windows.old , az az XP nem , illetve az elözö OP rendszer , azt valahogy nem lehetne oda juttatni ?
2011. márc. 7. 20:29
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Nekem ugyanez van.Ha kiveszem a merevlemezt,amin a w7 van,és helyette beteszek egy teljesen üres másik Winchestert,akkor sem lehet telepíteni az XP-t,állandóan azt írja,hogy hibás a lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!