Tudtok-e olyan mp3 konvertáló programot, amelyik. (bővebben lennt)?
Olyan mp3 konvertáló program kellene nekem, amelyik automatikusan kihagyja a konvertálás során azokat az mp3-kat, amelyek már eleve abban a bitrátában vannak.
Tehát szeretném az összes zenémet (több ezer) átkonvertálni (mondjuk 128kbs-re, helytakarékosság miatt), a konvertáló pedig csak azokkal a zenékkel foglalkozzon, amelyek nem 128kbs-el tömörítettek.
Remélem érthető voltam...
Köszi előre is!
16:53
Több, mint 1000 zenét szeretnék "lebutítani"! Mint már mondtam helytakarékossági okokból. Zenegépeket üzemeltetek és ezen zenegépek winchesterei 10-15-20GB-osak. Főleg a kisebbek már igencsak megteltek, elég nehézkes a zenei frissítés (törlés nélkül). Muszáj átkonvertálnom a zenéket, hogy minél kisebb helyet foglaljon el a zenegépben (és még azért - kocsmai szinten - ne menjen nagyon a minőség rovására). Eddig sikerült is megoldanom egyesével a konvertálást, de ez eléggé unalmas dolog. Szeretném az 500GB-os winchesteremen az összes zenét átkonvertálni 128-asra, hogy ne mindig a frissítésnél kelljen egyesével konvertálgatni. Ezért szeretnék egy olyan programot, amely kihagyja a konvertálásnál azokat a zenéket, amelyek már eleve 128-cal tömörítettek (így is több napig fog tartani a konvertálás).
Azért nem írtam eddig a zenegépeket, mert akkor meg egyből azzal jönnek egyesek, hogy "akkor van pénzed nagyobb winyókat venni..." Van pénzem, de ha meg lehet oldani egyszerűbben (és költséghatékonyabban), akkor miért ne?
19:49
"Nos, megteheted azt, hogy gondolom a zenéid egy mappában vannak. A füleken kiválasztod, hogy rendezze bitsebesség szerint őket, kiválasztod a 128-asokat, és áthelyezed őket. Utána a maradékot meg bele a konvertálóba."
A zenéim nem egy mappában vannak, hanem előadó szerint külün-külön mappában, azokon belül pedig albumonként (szintén külön-külön mappában).
Egyébként melyik ez a program? Mert én az Easy CD-DA Extractor 9.0 használom. Ez be tudja olvasni a mappákon belüli mappákat is, csak nem jelzi, hogy melyik a 128-as zene. Ha kijelezné, akkor már tényleg könnyű dolgom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!