Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok-e olyan mp3 konvertáló...

Sz1u kérdése:

Tudtok-e olyan mp3 konvertáló programot, amelyik. (bővebben lennt)?

Figyelt kérdés

Olyan mp3 konvertáló program kellene nekem, amelyik automatikusan kihagyja a konvertálás során azokat az mp3-kat, amelyek már eleve abban a bitrátában vannak.

Tehát szeretném az összes zenémet (több ezer) átkonvertálni (mondjuk 128kbs-re, helytakarékosság miatt), a konvertáló pedig csak azokkal a zenékkel foglalkozzon, amelyek nem 128kbs-el tömörítettek.

Remélem érthető voltam...

Köszi előre is!

2011. márc. 5. 17:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

16:53

Több, mint 1000 zenét szeretnék "lebutítani"! Mint már mondtam helytakarékossági okokból. Zenegépeket üzemeltetek és ezen zenegépek winchesterei 10-15-20GB-osak. Főleg a kisebbek már igencsak megteltek, elég nehézkes a zenei frissítés (törlés nélkül). Muszáj átkonvertálnom a zenéket, hogy minél kisebb helyet foglaljon el a zenegépben (és még azért - kocsmai szinten - ne menjen nagyon a minőség rovására). Eddig sikerült is megoldanom egyesével a konvertálást, de ez eléggé unalmas dolog. Szeretném az 500GB-os winchesteremen az összes zenét átkonvertálni 128-asra, hogy ne mindig a frissítésnél kelljen egyesével konvertálgatni. Ezért szeretnék egy olyan programot, amely kihagyja a konvertálásnál azokat a zenéket, amelyek már eleve 128-cal tömörítettek (így is több napig fog tartani a konvertálás).

Azért nem írtam eddig a zenegépeket, mert akkor meg egyből azzal jönnek egyesek, hogy "akkor van pénzed nagyobb winyókat venni..." Van pénzem, de ha meg lehet oldani egyszerűbben (és költséghatékonyabban), akkor miért ne?

2011. márc. 6. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Nos, megteheted azt, hogy gondolom a zenéid egy mappában vannak. A füleken kiválasztod, hogy rendezze bitsebesség szerint őket, kiválasztod a 128-asokat, és áthelyezed őket. Utána a maradékot meg bele a konvertálóba.
2011. márc. 6. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:

19:49

"Nos, megteheted azt, hogy gondolom a zenéid egy mappában vannak. A füleken kiválasztod, hogy rendezze bitsebesség szerint őket, kiválasztod a 128-asokat, és áthelyezed őket. Utána a maradékot meg bele a konvertálóba."

A zenéim nem egy mappában vannak, hanem előadó szerint külün-külön mappában, azokon belül pedig albumonként (szintén külön-külön mappában).

Egyébként melyik ez a program? Mert én az Easy CD-DA Extractor 9.0 használom. Ez be tudja olvasni a mappákon belüli mappákat is, csak nem jelzi, hogy melyik a 128-as zene. Ha kijelezné, akkor már tényleg könnyű dolgom lenne.

2011. márc. 7. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a program az operációs rendszered... Mindegyikbe lehet rendezni.
2011. márc. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!