Tudtok-e olyan mp3 konvertáló programot, amelyik. (bővebben lennt)?
Olyan mp3 konvertáló program kellene nekem, amelyik automatikusan kihagyja a konvertálás során azokat az mp3-kat, amelyek már eleve abban a bitrátában vannak.
Tehát szeretném az összes zenémet (több ezer) átkonvertálni (mondjuk 128kbs-re, helytakarékosság miatt), a konvertáló pedig csak azokkal a zenékkel foglalkozzon, amelyek nem 128kbs-el tömörítettek.
Remélem érthető voltam...
Köszi előre is!
Két marék... ;)
De ilyen program szerintem nincs. Akkor előbb tesztelnie kéne a fájlokat, csak utána konvertálna...
(De biztos lehet írni.)
Jelen esetben nem a minőség számít elsősorban, hanem a helytakarékosság. (A fontos zenéimet természetesen máshol és másképp tárolom)
Azért kellene egy ilyen (intelligens) konvertáló program, hogy minél hamarabb végezzen a konvertálással (ugyanis elég sok 128kbs-es mp3-am van), tehát azokat a fájlokat hagyja ki/ugorjá át...
17:31
Annyira nem ismerem az mp3-ak felépítését (így lehet hülyeséget kérdezek), de nincs a "fejlécében" bekódolva, hogy milyen tömörítésű? Ha igen, akkor elég egyszerűen felismerheti a konvertálás előtt... és így kihagyhatja...
Szia! Kipróbáltam már sok konvertálót, ilyen funkcióval egyikben sem találkoztam, ezért írtam, szerintem ez nem fog menni...
Ha tudsz angolul próbálkozhatsz a google-n még.
nincs olyan program, ami bitráta alapján válogat.
(az csak nagyon hallkan jegyzem meg, hogy a 128 kbit/s sebesség csak max. szöveges állomány tömörítésére alkalmas, bár már azon is komoly hangtorzulás hallható)
18:14
Pfff... ha nincs ilyen program, akkor elég macerás lesz belehallgatnom minden egyes zeneszámba, hogy megtudjam milyen tömörítésű... és egyesével áthuzogatni az Extractorba.
Bocsáss meg, nem akarlak szekálni, de...
OFF
Ha több 1000 zenéd van, amiket ilyen szinten le akarsz butítani, annak mégis mi értelme? Ha 128-asra konvertálod, az már minőségi romlást eredményez. Ezzel az erővel, akár törölhetnéd is őket.
Még egyszer bocsi!
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!