Nézhetik/szürhetik az emaileket?
üdv! az lenne a kérdésem hogy az smtp levelező szervereken nézhetik a levelek tartalmát és szűrhetik ?
egy különböző programmal probáltam azt csinálni, hogy beállítottam rá az email címem meg kiválasztottam hogy melyik levelező szerver és a portot, és rámentem hogy "test, és elvileg küldenie kellett volna a programnak az emailemre egy új üzenetet a program nevében. És a progi is elvileg azt írta ki "ok el lett küldve a következő címre ...@freemail.hu" nem pont igy csak most én fogalmaztam így...Néztem fojamatosan az emailt és semmi nemérkezett. többszőr is probálkoztam de semmi. mi lehet a gond ? lehet a levelező rendszer alapbol blokkolja az ilyen küldési módot vagy mi ? Régen is megcsináltam kb 2 év ugyan ezel a progival akkor ment rendesen.. elküldte.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!