Windows XP nem tudja lejátszani a hangfájlokat? Hibát ír ki. Mit tegyek?
Tegnap raktam újra a windows Xp-t és leakartam játszani egy zenét, s a windows media player ezt irja ki:
"A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert probléma van a hangeszközzel. Lehet, hogy nincs hangeszköz a számítógépben, előfordulhat, hogy más program használja, vagy hibásan működik."
Viszont a hangeszközzel nem lehet baj mivel eddig működött rendesen, próbáltam az összes jack porttal, és megpróbáltam a stereo hangszórokkal is de ugyanazt a hibát írja ki. Próbáltam Winamp és más medialejátszókkal de még egy árva mp3-at se képes lejátszani. Segítségeteket kérem.
Mi lehet a baj?
Nem lehet, hanem biztos, hogy a driver lesz a gond - eddig hogy ismerte fel alapból? Nem lehet, hogy eddig csak javító telepítést csináltál, és csak most húztad újra formázással, mindennel együtt?
Nézd meg a hardverek, eszközkezelő alatt, vagy Everestet tedd fel, megmondja, pontosan milyen típushoz kell leszedned a drivert, onnan meg gugli elvileg megtalálja (gyártó honlapján is próbálkozhatsz, de általában az első találatok között szokott lenni).
Eddig azért ismerte fel mert nem formáztam le a particiót.
És még1x kösz a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!