Ubuntu Linuxra szeretnék Photoshopot, miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Letöltöttem vagy 5 félét, a fele nem indult egyáltalán (Wine-al) a másik fele pedig elindult, de "nincs alapértelmezett ecset" cimszó alatt bezárta az egészet. Szeretném ha leírná valaki részletesen, aki szintén photoshopot használ linuxon, hogy hogy kell feltelepiteni, és elindítani. Köszönöm2011. febr. 21. 18:28
1/5 anonim válasza:
Off
Mi az, ami a GIMP-ben nincs meg?
2/5 anonim válasza:
elsőnek: hiába van meg minden a gimpben, én pl akkor is a photoshopot használnám.
3/5 A kérdező kommentje:
Gimp: hogy irsz félkörivben szöveget? Nem, nem a text along path, az eldeformálja. hogy értsd: például eddigi tapasztalataim szerint, a gimpbe képtelenség normális félkörives szöveget csinálni, anélkül hogy egyesével forgatnám el a betüket. Én válaszoltam a kérdésedre, most te válaszolj az enyémre. Hogy kell feltenni a photoshopot tutira?
2011. febr. 21. 18:37
4/5 anonim válasza:
"Gimp: hogy irsz félkörivben szöveget?"
Nekem sikerült a szöveg illesztése útvonalra opcióval, ha neked nem megy, az azért lehet, mert rossz útvonal van kijelölve az útvonalaknál, mikor az illesztésre kapcsolsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Én soha nem telepítettem PS-ot Linux-ra, de hogy ne csak offoljak, rákeresek neked:
5/5 anonim válasza:
Mindíg a winehq-val kell kezdeni.. Onnan sokat meg tudni. Elvileg s5öt lehet futtatni:
Itt van mellékelt leírás is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!