Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program amivel fel...

Van olyan program amivel fel lehet törni az msn jelszavamat?

Figyelt kérdés
Jellemző rám, hogy elfelejtem a jelszavaimat, így természetesen az msn jelszavamat is elfelejtettem. Van olyan program amivel föl lehet törni a jelszót?...Ha igen hol tudom letölteni?...ha nagyon bonyulult a kezelése, és komolyabb szaktudást igényel, akkor meg tudná nekem csinálni valaki?
2009. febr. 13. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt bárki is le fogja neked írni?! Honnan tudhatnánk, hogy igazat írsz és tényleg a tiéd az msn fiók? Elég kamu szaga van a dolognak...
2009. febr. 13. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondod, inkább regisztráljak újra?
2009. febr. 13. 19:26
 3/6 anonim válasza:

Ha igaz akkor regizz ujra és könnyen megjegyezhetö jelszot találj ki vagy ird fel valahova.

Amugy nekemis kamunak tünik.

2009. febr. 13. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
és ha újra regisztrálok, akkor el lehet menteni valahogy a partnerlistát úgy, hogy ha megint elfelejtem a jelszavam, akkor egy új felhasználóban be tudjam másolni?
2009. febr. 13. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
nem, de ha leírod egyesével a worldbe...
2009. febr. 14. 11:40
 6/6 anonim válasza:

Hy!

A szokásos "elfelejtettem"! Ez annyira gáz alapból olyan jelszót adok meg amit nehéz elfelednem és akk a probléma megoldva. Ha feltörni olyan 1Xű lenne mint sokan hiszik akk az internetes biztonság az katasztrofális volna,szóval ha valakinek van is ilyen célra alkalmas kis programja az jó hogy nem osztja meg hisz utána retteghetne őt mikor törik fel.....! A nagy része az ilyen feltöréseknek a barát/barátnő msn-ének a megnézéséről szól egyszerűbb szerintem ha szépen megkérd rá hogy mutassa meg neked...(am a bizalom a párkapcsolatok alapja szal mán elbasztad....)

Visszatérve a lényeghez foglalkoztatott engem is ez a téma de nem egyszerű, nem mondom el milyen eredményekre jutottam ezt mindenki maga érzi akar e próbálkozni vagy sem de azt jegyezzétek meg hogy ez BŰNTÉNYNEK MINŐSÜL UGYAN IS MÁS TULAJDONÁT TULAJDONÍTOD EL... LOPÁS STB...

2010. márc. 27. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!