Van olyan program, ahova beírom az email címem (citromail-es) és a jelszavamat akkor megjeleníti a beérkezett leveleimet?
ha van akkor a neve is kéne :D
persze ingyenes legyen :D
magyarul a saját gépedre akarsz egy levelező kliensprogramot?
Pl. Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook Express
Letöltöd, csinálsz egy új postafiókot, beállítod a citromail-es adataidat (pop3, smtp címei a citromailnek, felhasználói neved, e-mail címed, jelszavad)
Igen, olyan programot szeretnék ami a gépemen van és onnan nyitom meg a beérkezett leveleimet.
(Ez csak azért kell mert nem nyitja meg nekem a citromail-t)
Ezt a POP3-t és az smtp-t muszály megadni? Nincs olyan ahovan elég a címem és a jelszavam?
Amúgy nem tom mi az az smtp :s és a POP3-at se :S
Meg kell adni, mert máshogy nem tudod letölteni a gépedre, meg nem tudsz küldeni a gépedről.
Hogyan kell beállítani a külső levelező klienst (PL: Outlook) POP3 vagy IMAP használathoz?
A POP3 vagy IMAP levelezőprogramban a beérkező levelek letöltését lehetővé tevő POP3/IMAP és a kimenő leveleket továbbító SMTP szerver nevét, valamint a postafiók eléréséhez azonosítót és jelszavadat kell megadnod:
SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.t-online.hu)
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, "@citromail.hu" nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál
Vagy csinálhastz olyat is, hogy pl. van egy gmail-es postafiókod (www.gmail.com), és oda átirányítod a citromail-es leveleidet, de küldeni már a gmailes címről tudsz.
Nem tudom átírányítani, mert be se tudok lépni mer nem nyitja meg a böngésző.
Akkor a POP3-hoz ezt kell írni: pop3@citromail.hu?
És az smtphez mit írjak? (mint mondtam nem tok belépni a citromailba)
Firefox Thunderbird-öt korábban használtam, ma már inkább gmail párti vagyok. Több fiókom átirányítottam a gmailos címre, így csak azt kell néznem. Válasznál választhatok a feladó címek között. Persze 90 nap előtt tanácsos citrót pl webes felületen belépni, hogy ne töröljék a fiókot, nem esküszöm, de asszem előtte értesítenek.
Ma már a gmail egyszerűen kezelhető, nagy tárhely, sok funkció, amit a "kicsik" nem tudnak.Ja, hanggal is tud figyelmeztetni vistán gadgettel. Xp-n a "gmail notifier" hasonló alkalmazás, az tálcán értesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!