Van olyan program, amivel hangból tudok csinálni txt fájl-t?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 22:57
1/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan aviból.Vagy más videó formátumból.
2009. febr. 12. 22:57
2/6 anonim válasza:
szöveg/hangfelismerő program biztosan van, de ami a magyart is felismeri tuti nincs.
gépelni kell. :)
3/6 anonim válasza:
A szövegfelismerő progik amúgy is gyerekcipőben járnak még. Nemrég láttam egy videót, amin egy hapsi jól artikuláltan diktált egy gépnek, ami még így is elrontotta néha. Egy filmből, háttérzajok közül, rendes tempójú élő beszédet kiszűrni és értelmezni - ma még nem lehetséges sem angolul, sem magyarul.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem oktató videóból kéne. Tehát nincs zörej. És elég érthetően beszél. És angol.
Ha tudtok az jó lenne.
2009. febr. 13. 04:36
5/6 anonim válasza:
Ilyen nincs még, csak fordítva, hogy leírod, és ő felolvassa.
6/6 anonim válasza:
Már létezik ilyen program, de még nem kapható a kereskedelmi forgalomban, mert még nem működik 100%-ig. Egyelőre csak ilyen nagy tech-összejöveteleken mutagatják az ilyesmit, szóval nem tudok olyan titkos letölő oldalt mondani, ahonnan lehúzhatnád már. Ez van. Szerintem 5-10 év és lesz. Vannak free próbálkozások: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!