Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft eredetiség ellenőrző...

Microsoft eredetiség ellenőrző eltávolitása?

Figyelt kérdés
valameik nap feltelepült a frisitésekel a gépemre és nembirom leszedni és közben az XP-m sem eredeti a gépemen léci segicsetek
2011. febr. 14. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ő szerintem egy szőke nő,nem egy kocka...

Miért várod el tőle,hogy megtanulja a linuxot is?

2011. febr. 14. 19:41
 12/22 A kérdező kommentje:
nem szökenö hanem 16 éves srác nemértek hozá de én tiszteséges akkartam leni nemtehetek rola hogy a szerelö hamisat rakot fel értek a gépekhez nagyonis egy gépet öszebirok rakni táp vinyo proci mindent betudok takni egyedül anyit nemtudok hogy hogykel ujratelepiteni
2011. febr. 14. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Kettőnk közül én vagyok a szőke nő, ő meg nem ért hozzá. Nem tudja nyomogatni a továbbot vagy nem találja a serialt, így nem tud telepíteni és most is a szerelőt szidja ahelyett, hogy szépen elővenné a legális lemezét és újrarakná a rendszert.
2011. febr. 14. 19:53
 14/22 A kérdező kommentje:
azért vitem el szerelöhöz mert nincs telepitöm
2011. febr. 14. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem miért bántod...

Segítséget kért és remélem,hogy kapott.Nincs semmi közöd hozzá,hogy milyen windowsa van.

2011. febr. 14. 20:06
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg hogy akartál legálisat? :o xD

Amúgy normális esetben egy komplett konfigon OEM legális operációs rendszernek kéne lennie, node sebaj.

Vegyél egy dobozos windowst, én a 7-et javaslom, mert az XP-t már nem sokáig támogatják. Pl.: [link]

Olvasd el a telepítési útmutatót, hogy tudjad, mikor hova mit kell írni. Nagyjából a tovább gombot kell majd csak nyomkodni, szóval menni fog. Jah és rengeteget spórolsz vele, ha megtanulod, mert nem kell majd havonta szerelőhöz vinni.

2011. febr. 14. 20:10
 17/22 A kérdező kommentje:
kösz hogy megért valaki amugy énis ezt akkarom a win7 et beleis huztam az szerintem az ösztöndijbol megis veszem kösz mindent
2011. febr. 14. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
2011. febr. 14. 20:16
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Ha van rá pénzed,vedd meg szerintem is.

De hozzá teszem,hogy nagyon sokan vannak,akik nem vették meg és mégsem viszik havonta szervízbe a gépet.Sőt,lehet,hogy jobb az oprendszered,mint az eredeti,mert a készítője azután javított rajta,miután megtörténtek a felhasználói visszajelzések.Kíváncsi lennék,hogy előttem szóló gépén minden eredeti-e...

2011. febr. 14. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:

@20:06

Nem bántom. Egy kezdőnek amúgy ugyanolyan nehéz egy linux vagy egy windows megtanulása. Azoknak nagyon nehéz csak a linux, akik már megszokták a windowst. Anno engem nagyon megfogott a linux éppen azzal, hogy ingyen és legálisan közel annyi funkcionalitást biztosít, mint bármely kereskedelmi oprendszer. Lehet, hogy másoknak ez rossz érv, én magamból indultam ki.

2011. febr. 14. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!