Microsoft eredetiség ellenőrző eltávolitása?
Ő szerintem egy szőke nő,nem egy kocka...
Miért várod el tőle,hogy megtanulja a linuxot is?
Nem értem miért bántod...
Segítséget kért és remélem,hogy kapott.Nincs semmi közöd hozzá,hogy milyen windowsa van.
Hát akkor meg hogy akartál legálisat? :o xD
Amúgy normális esetben egy komplett konfigon OEM legális operációs rendszernek kéne lennie, node sebaj.
Vegyél egy dobozos windowst, én a 7-et javaslom, mert az XP-t már nem sokáig támogatják. Pl.: [link]
Olvasd el a telepítési útmutatót, hogy tudjad, mikor hova mit kell írni. Nagyjából a tovább gombot kell majd csak nyomkodni, szóval menni fog. Jah és rengeteget spórolsz vele, ha megtanulod, mert nem kell majd havonta szerelőhöz vinni.
Ha van rá pénzed,vedd meg szerintem is.
De hozzá teszem,hogy nagyon sokan vannak,akik nem vették meg és mégsem viszik havonta szervízbe a gépet.Sőt,lehet,hogy jobb az oprendszered,mint az eredeti,mert a készítője azután javított rajta,miután megtörténtek a felhasználói visszajelzések.Kíváncsi lennék,hogy előttem szóló gépén minden eredeti-e...
@20:06
Nem bántom. Egy kezdőnek amúgy ugyanolyan nehéz egy linux vagy egy windows megtanulása. Azoknak nagyon nehéz csak a linux, akik már megszokták a windowst. Anno engem nagyon megfogott a linux éppen azzal, hogy ingyen és legálisan közel annyi funkcionalitást biztosít, mint bármely kereskedelmi oprendszer. Lehet, hogy másoknak ez rossz érv, én magamból indultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!