XP-nél hogyan lehet kibővíteni a "Mentés másképp" mappaválasztékát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 13:01
1/4 anonim válasza:
mivel szeretnéd bővíteni? és az XP-ben (Intézőben?) mit???
ha többet leírnál, talán tudnánk segíteni...
(általában programok telepítésével lehet bővíteni, a választékot)
2/4 A kérdező kommentje:
Sztem egyértelmű volt a kérdés. A Mentés másképp felkínál négy mappát (asztal, Dokumentumok, stb.) Ezt akartam kibővíteni, hogy az általam megjelölt mappa bekerüljön a listába. Megoldódott, de leírom, hátha mást is érdekel. A Tweak Ui programnak van egy beállítási módja, pont erre a célra Common Dialogs/Places Bar címmel.Ott egyszeűen hozzá lehet adni bármilyen mappát.
2011. febr. 15. 02:57
3/4 anonim válasza:
Egyszerűnek, egyszerű... csak a fenti megfogalmazásban értelmezhetetlen (a "sok válaszból ítélve" nem csak számomra...)
Felénk, XP eseténben a kérdésed HELYES érthető, megfogalmazása:
Jobb klikk a fájlnéven, KÜLDÉS... esetén (és nem Mentés másként... ami 1 Alkalmázás opció!) mivel bővíthető a felkínált választék?
Így egyértelmű lett volna a kérdésed..., és természetesen rá a válasz is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nos, kénytelen vagyok ismét ellentmondani. Ugyanis NEM a Küldés funkcióról szólt a kérdés. És a Mentés másképp-ben baloldalon valóban ott van az előre felkínált mappaválaszték, és ennek kibővítéséről kérdeztem. És ezt sikerült megoldanom úgy, hogy most már az általam megadott mappákat kínálja csak fel. Bocs, ha kekec voltam, de ez két külön dolog. Kérdéseimre sokszor valóban kevés válasz érkezik, de betudom annak, hogy olyasmiket kérdezek, amit nem tudok megoldani, pedig nem ma kezdtem. Ja, és nem szégyellek kérdezni...
2011. febr. 15. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!