Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell kibővíteni a winches...

Hogy kell kibővíteni a winchestert?

Figyelt kérdés
Vagyis arra gondolok, hogy beteszek egy másik winchestert a mostani mellé.. szóval ez hogy működik? Eléggé kuka vagyok ilyen téren, bízzam inkább szakemberre?
2009. márc. 14. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg jobban jársz ha szakemberre bízod. Szerintem ha egy számtech boltba bemész és azt mondod náluk veszed meg ha be is szerelik és beállítják a gépet biztos megcsinálják. Maga a munka kb 30 perc annak aki ért hozzá.
2009. márc. 14. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy vinyó behelyezése max 5 perc. Ha rendesen van jumperolva akkor nem kell mást állítani.

A kérdezőnek : inkább bízd szakemberre, bár van ahol ezért elkérnek pénzt, de ha magad akarok megnézni akkor először megkell nézni hogy ata-s vagy s-ata-s a vinyód. De nem is írom tovább mert ha kuka vagy hozzá magyarázhatom, a helyedben elvinném egy számítástechnika szaküzletbe a gépházat és ott megkérem hogy helyezzenek bele egy vinyót.

2009. márc. 14. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:
A winchester már meg van... :S
2009. márc. 14. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem ne vidd el mert összekötnek két kábelt (amit te is tudsz) majd beindítják a gépet (randesen felismeri mint ha már régebb óta ott lenne) megformázzák és elkérnek 3000 Ft...

Ha berakás meg van anyit érdemes megcsinálnod hogy jobb egérgombal rákapcsolsz a sajátgépben az új HDD ikonjára majd formázás...

Sok szerencsét!

2009. márc. 16. 21:22
 5/5 anonim válasza:
Formázást autómatikusan kérni fogja ha használni próbálja az új eszközt. Be kell csavarozni rádugni 2 kábelt slave-re állítani ha már van egy bent aztán kész.
2010. szept. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!