Letöltöttem a Call of Duty Modern Warfare2-t és ki kell írni dvd-re, de a problémám az, hogy ugye egy dvd-re 4gb adat fér, de az meg 7gb. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:33
11/14 A kérdező kommentje:
telepítettem, de ezt írja ki, mikor elindítanám:
"steam must be running to play this game"
2011. febr. 13. 16:32
12/14 anonim válasza:
Igen, mert különféle cuccokkal van védve.
Nézz utána mit kell csinálni, valami a crack-kel lesz.
13/14 A kérdező kommentje:
igen, köszi, közben rájöttem, h elfelejtettem crack-elni xD probléma megoldva, köszönöm mindenki segítségét ;)
2011. febr. 13. 18:53
14/14 anonim válasza:
attól függ mere használod csak telepítésre vagy arról indítod a játékot? Mert ha telepíteni szeretnéd a főkönyvtárat felosztod 2 részre hogy ki jöjjön a 4,5Gb-t és lazán kiírod ha majd játszani akarsz vele felmásolod és elindítod. (én is ezt csináltam a modern warfare 1-el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!