Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem a Call of Duty...

Letöltöttem a Call of Duty Modern Warfare2-t és ki kell írni dvd-re, de a problémám az, hogy ugye egy dvd-re 4gb adat fér, de az meg 7gb. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Daemon tools-t használsz, felteszem ugyis azon a gépen játszanál vele.
2011. febr. 12. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:

8,9 és 17Gb-os DVD is létezik, nem csak a DVD5 méret. Ha egyszer nagyobb a méret mint ami az adathordozóra fér, egyértelmű hogy nem írod ki a kisebb kapacitásúra. Winrarral vagy TC-vel meg tudod felezni és kiírni két lemezre, de a használathoz ugyanúgy vissza kellesz másolni a gépre és egyesíteni az eredeti méretre.

Ha telepíteni akarod, ahhoz nem kell kiírni. Mountolod daeomon tools-szal és játszhatsz.

2011. febr. 12. 21:39
 3/14 mokkacsino ***** válasza:

Gondolom valami ISO (*.iso) állományban van. Azt pedig valamilyen(daemon tools vagy alcohol) virtuális DVD meghajtóba be tudod olvastatni, így nem kell kiírni.

Ha mindenképpen meg akarod írni, akkor olyan DVD író kell, ami duplaoldalas DVD-t is ír nem beszélve a lemezről. (Double Layer DVD)

2011. febr. 12. 21:40
 4/14 A kérdező kommentje:
nem iso-ban van, próbáltam letölteni a daemon tools-t, de nem indult :S win7em van
2011. febr. 12. 22:01
 5/14 mokkacsino ***** válasza:

Én ezt a verziót használom a daemon toolsnak: 4.35.6.0091

WIN 7 64biten. Szóval működik. :)

Ha nem ISO akkor micsoda?

2011. febr. 12. 22:15
 6/14 mokkacsino ***** válasza:

Innen töltheted le: [link]

válaszd a daemon-tools lite verziót

2011. febr. 12. 22:17
 7/14 A kérdező kommentje:

2 mappa van, egyik DVD1, másik DVD2, az 1-ben ilyen file-k vannak: autorun, mw2, setup, setup-1a, setup-1b, setup-1c, setup-1d, setup-1e

DVD2-ben: mw2, setup-2a, setup-2b, setup-2c és még ez a mappa van benne: skidrow, abban meg ezek: iw4mp, iw4sp, skidrow

piratebayról szedtem le

2011. febr. 12. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Csináld nyugodtan paraszti módszerrel, mint ahogy én írtam. Vannak az ún. dataX.cab fájlok. Az ugye kb 2 giga darabonként. Én azokat fogtam és beleb*sztam egy dvdbe. Jóazúgy, telepítésnél kérte hogy rakjam be azt a lemezt ami tartalmazza a következőt: dataX.cab
2011. febr. 13. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezt mountolni sem kell, DVD1-ben kattints a startra, és már megy is a telepítő.
2011. febr. 13. 11:34
 10/14 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem kell kiírni dvd-re, hogy telepíthessem? :D
2011. febr. 13. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!