Letöltöttem a Call of Duty Modern Warfare2-t és ki kell írni dvd-re, de a problémám az, hogy ugye egy dvd-re 4gb adat fér, de az meg 7gb. Mit tudok csinálni?
8,9 és 17Gb-os DVD is létezik, nem csak a DVD5 méret. Ha egyszer nagyobb a méret mint ami az adathordozóra fér, egyértelmű hogy nem írod ki a kisebb kapacitásúra. Winrarral vagy TC-vel meg tudod felezni és kiírni két lemezre, de a használathoz ugyanúgy vissza kellesz másolni a gépre és egyesíteni az eredeti méretre.
Ha telepíteni akarod, ahhoz nem kell kiírni. Mountolod daeomon tools-szal és játszhatsz.
Gondolom valami ISO (*.iso) állományban van. Azt pedig valamilyen(daemon tools vagy alcohol) virtuális DVD meghajtóba be tudod olvastatni, így nem kell kiírni.
Ha mindenképpen meg akarod írni, akkor olyan DVD író kell, ami duplaoldalas DVD-t is ír nem beszélve a lemezről. (Double Layer DVD)
Én ezt a verziót használom a daemon toolsnak: 4.35.6.0091
WIN 7 64biten. Szóval működik. :)
Ha nem ISO akkor micsoda?
Innen töltheted le: [link]
válaszd a daemon-tools lite verziót
2 mappa van, egyik DVD1, másik DVD2, az 1-ben ilyen file-k vannak: autorun, mw2, setup, setup-1a, setup-1b, setup-1c, setup-1d, setup-1e
DVD2-ben: mw2, setup-2a, setup-2b, setup-2c és még ez a mappa van benne: skidrow, abban meg ezek: iw4mp, iw4sp, skidrow
piratebayról szedtem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!