Nem működik az outlook levelezőrendszerem. Leírtam a lépéseket ahogyan beállította. Mit csináltam rosszul?
2007/2010-es programban próbáltam
1. Fáj/új fiók létrehozása
2.Új fiók felvétele: E-mail fiók:
Név: saját nevem
E-mail cím: azt az e-mailt amit használok ez nálam freemail
Jelszó: A freemail-es jelszavam
3.Kiszolgálóbeállítások vagy további kiszolgálótípusok kézi megadása, tovább, internetes e-mail tovább
Ezen belül:
Felhasználói adatok:
saját nevem, és e-mail címnek ugyan csak a freemail van megadva, Pop 3, Bejövő üzenetek kiszolgálója: freemail
Kimenő üzenetek kiszolgálója: az internetet biztosító cég honlapján ami meg volt adva SMTP, Bejelentkezési adatok, felhasználónév jelszó-nak megadtam a freemailest és azt a felhasználónév/jelszót amivel az internetre csatlakozok (ezt a kiszolgáló adta meg) Egyikkel se működött
További beállítások gombra nem kattintottam
A probléma: Levelet tudok küldeni a programból de nem tölti be a program a régi leveleimet illetve ha új érkezik az is a freemail-en marad. Az outlookig nem jut el
köszönöm a válaszokat
"ma 11:15"
a 6.lépésnél vagyok elakadva mindig.
Nekem freemail e-mail-em van és Drávanet-em
Akkor ennél a lépésnél a freemailes felhasználónév és jelszó kell vagy a drávanetes, amivel csatlakozok az internethez??????
Egyik sem. A drávanet által biztosított e-mail címed és az ahhoz kapcsolódó smtp-hozzáférés.
Az SMTP szerver címe: mail.dravanet.hu
a felhasználói neved: a teljes dravanet.hu-s e-mail címed
a jelszó: a dravanet.hu e-mailcímedhez tartozó jelszó.
Amennyiben nincs ilyen e-mail címed, akkor készíts magadnak egy gmail fiókot, az biztosít smtp hozzáférést is, és a kimenő szerverhez állítsd be ezt az smtp-t.
A freemail NEM biztosít smtp hozzáférést.
A képen látható és a program is azt kéri, hogy az internet-szolgáltatódtól kapott adatokat add meg itt, tehát a Drávaneteset.
Viszont én úgy látom, hogy a freemail-lel van a problémád és szerintem az lesz, hogy nem, vagy rosszul adtad meg a portot, amit a freemail szervere használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!