Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot ajánlotok...

Milyen programot ajánlotok egy gts250 túlhajtására (MSI afterburner), érdemes túlhajtani őket és ha igen mennyire?

Figyelt kérdés

Ha túlhajtom,akkor a grancia vesztes kovetkezik be ugye,de ha resetelem az eredeti beallitasokra akkor annak nem marad nyoma?

Vagy elvileg ha MSI at-ben emelem meg az orajeleket akkor attnem mas gepre ott eredeti orajelen mennem a kartya

Eredeti beallitasok most az MSI AT_ben:

Core Clock: 740 MHZ

Shader Clock: 1835 MHZ

Memory Clock: 1000 MHZ

(asus gts250 1gb ddr3

[link]

AMD athlon X4 620 2,6GHZ

4GB DDR2)

2011. febr. 2. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

a mag túlhajtási határa "hétköznapi" körülmények között 800MHz körül megáll, anno az EVGA SSC-je volt még gyári 785Mhz-vel, de 800körül nem megy a mag tovább.

Legjobb a Rivatuner, erre találták ki, agyonszabályozható ott minden az égvilágon. Gari veszik. De hogy bizonyítják, hogy széttépted?

2011. febr. 2. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem téptem szét..

SZoval olyan 740-785 re es a shader vele egyutt novekszik talan,de a memory-t mennyire kene ?

MSI ben csinalom az baj lenne,mert ebben mar bevan love nekem a fan szabalyozas...es felhasznalo baratabb az msi nekem.

2011. febr. 2. 23:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Erdemes ennyit emelni? mennyi fsp hozna (pl crysis,gta4-n)
2011. febr. 2. 23:14
 4/4 Jason Becker ***** válasza:

Kedves kérdező! Túlhajtani sosem érdemes! Bár nem tudom, mennyi pénzt invesztálnál erre...

Vagy mi a kérdés origo-ja? :O

2011. febr. 3. 00:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!