Milyen programot ajánlotok egy gts250 túlhajtására (MSI afterburner), érdemes túlhajtani őket és ha igen mennyire?
Ha túlhajtom,akkor a grancia vesztes kovetkezik be ugye,de ha resetelem az eredeti beallitasokra akkor annak nem marad nyoma?
Vagy elvileg ha MSI at-ben emelem meg az orajeleket akkor attnem mas gepre ott eredeti orajelen mennem a kartya
Eredeti beallitasok most az MSI AT_ben:
Core Clock: 740 MHZ
Shader Clock: 1835 MHZ
Memory Clock: 1000 MHZ
(asus gts250 1gb ddr3
AMD athlon X4 620 2,6GHZ
4GB DDR2)
a mag túlhajtási határa "hétköznapi" körülmények között 800MHz körül megáll, anno az EVGA SSC-je volt még gyári 785Mhz-vel, de 800körül nem megy a mag tovább.
Legjobb a Rivatuner, erre találták ki, agyonszabályozható ott minden az égvilágon. Gari veszik. De hogy bizonyítják, hogy széttépted?
Nem téptem szét..
SZoval olyan 740-785 re es a shader vele egyutt novekszik talan,de a memory-t mennyire kene ?
MSI ben csinalom az baj lenne,mert ebben mar bevan love nekem a fan szabalyozas...es felhasznalo baratabb az msi nekem.
Kedves kérdező! Túlhajtani sosem érdemes! Bár nem tudom, mennyi pénzt invesztálnál erre...
Vagy mi a kérdés origo-ja? :O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!