Kiírtam egy filmet dvdre neroval, de nincs rajta hang csak kép. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 13:36
1/2 anonim válasza:
Mivel szinte semmi infót nem adtál a műveletről, lehet, hogy csak DTS hangja van, amit átlag DVD játékosok nem dekódolnak, csak ha össze vannak kötve házimozi erősítővel.
2/2 yuda válasza:
Tényleg,ez olyan sok mindentől lehet-én pl.már jártam így rosszabb minőségű dvd lemezzel is-próbáld ki,megy e számítógépen.-vagy ha régi a DVD,akkor codec hiba is lehet--némelyiket lehet frissíteni...és még sok minden más oka lehet... akár olyan bagatel is,hogy egyik kábel nem érintkezik.
Mindenképp próbáld ki először másik filmmel,amiről tudod,hogy működik,azzal már sok mindent kizárhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!