Dvdre kiírtam egy filmet,4x-es sebességgel, de nincs hang. Mi lehet a gond? Az írással lehet a gond, vagy a lejátszóval?
a tv és a lejátszó sincs lehalkítva, de hang az nincsen
próbáljam meg ismét kiírni a videót 8x-os sebességgel?
DVD-video vagy sima fájl (mondjuk avi)?
Az asztali lejátszók nem feltétlenül ismernek fel bármilyen kódolású filmet, csak amit támogatnak. Meg kell nézni a leírásában, milyen kódolású legyen a kép- és a hanganyag, ami a konténerfájlban (avi, mkv, stb.) van.
iso-ba van
én ehhez nem értek
rámentem a társítására a dvd író programommal, ami a cdburnerxp és kiírtam 4x sebességgel
a dvd író leírásában?
hát már írtam ki régebben filmet 8xsan, ugyanilyen iso-s volt, és kb 15percenként akadt egy kisebbet, de ezen kívül minden rendben volt
ezért is gondoltam, hogy most 4xesen írom, és most hátha tökéletes lesz, de hát nincsen hang
ezt hogy érted?
úgy írtam ki, hogy betársítottam
hát ha beleteszem a dvd-t a számítógépbe, akkor van egy audio ts és egy video ts mappa
az audio ts mappa üres
de ha elindítom a számítógépen a filmet, akkor van hang, minden rendben van
tehát szerintem a lejátszóval van valami, vagy az írással, ami nem tetszik a lejátszónak
szerinted ha 8x-osan újra kiírom, megoldódik a probléma?
(nem nagyon szeretnék dvd-ket pazarolni, ezért nem is kísérletezek, hanem kérdezek)
Mivel szabványos dvd formátum, így elméletileg jónak kellene lennie. Az audio ts mappa általában üres, az nem gond.
Vegyél egy újraírható dvd-t ilyen esetekre, azzal lehet próbálkozni, kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!