Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nemreg letoltottem a dc++...

Nemreg letoltottem a dc++ programot majd utana a strong dc-t is de egyik sem mukodott. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A hubokat megkapta es be is engedett es mikor valakire rakattintottam hogy mutassa meg hogy mi van neki megosztva nem engedi es egy ido utan irja hogy idotullepes. Mi lehet a baj??? A sharingot is megcsinaltam es elegseges volt azokhoz a hub-opkhoz amelyikbe beleptem. Bocsi a helyesirasi hibakert. Koszi eloreis :)
2009. febr. 6. 11:08
 1/4 anonim válasza:

Több okból is lehet: Az illetőnek nincs szabad slotja (gondolom tudod de azért leírom, hogy ez a letöltőszál, ami ha nincs elég, akkor kérhetsz a felhasználótól és vagy ad, vagy nem :)), esetleg neki nincs megosztása, vagy passzív módban vagy. Aktívvá a beállítások menüpontban tudod tenni magad. De még az is lehet, hogy nem akarta, hogy letöltsenek róla, ezért megvonta a slotot vagy kivette a megosztásból a dolgot, amit tölteni akartál.

Remélem segítettem! Sok sikert! ;)

2009. febr. 6. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Felejtsd el a DC-t!Elavult,idejétmúlt technológia.Van már helyette lényegesen jobb fájlmegosztó lehetőség is,elsősorban a torrent,másodsorban a Rapidshare.
2009. febr. 6. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld a letöltést a keresővel>nagyító jel<...gépelj be valamit, és próbáld letölteni. Kicsit próbálkozni kell, a slottarány befolyásolja a letöltést...A Hub-kat(amiket szeretsz) pedig vedd fel kedvencnek, és pipáld be, hogy indításnál csatlakozzon...Frissítésnél elég csak a letöltött .exe-t átmásolni a dc könyvtárba, és felülírni a régít. Érdemes másolatot csinálni a dc könyvtárról másik meghajtóra, újratelepítésnél nem kell pepecselni, csak átmásolni a ProgramFiles-ba és kitenni a parancsikont...
2009. febr. 6. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :)
2009. febr. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!