Hogy kell kiirni egy avi filmet hogy megtudjam nézni dvd lejátszón?
Van egy avi filmem a gépen, 695 mega. Az a baj, hogy nem tudom kiirni se cd-re se dvd-re.
Nem gépen szeretném megnézni, hanem dvd lejátszón. Segítsetek:(
Próbáltam kiirni video cd-ként nero programmal de azt jelezte, hogy túl nagy a fájl, mert 800 megát jelzett rajta, így nem tudtam kiirni.
Aztán próbáltam video dvd-ként de ott meg az volt a baj, hogy csak bup meg ifo meg ilyen fájlokat engedett volna, de rámentem az összes fájlra, kiválasztottam az avi filmet és utána kiirta hogy kompatibilitási hiba:((((( Utána próbáltam adat dvd-ként de úgy meg nem játsza le a dvd lejátszóm.
Mit csináljak? Nem igaz hogy nem lehet kiirni egy filmet:(((((((
HHHEEEELLLP!!!!:((((
Bocs hogy ennyit kérdezek:(
De az mpg-t hogy írjam ki dvd-re? Arra menjek majd rá hogy video dvd készítése? vagy hogy?:(
Mpeg2-be is konvertálhatod, azt viszont megint "dvd-síteni" kell TmegEncDvdAuthor-t használtam erre néha. Próbálj ki valami más konvertálót, nekem sose volt gondom a WinAvi-val. Gondolom kodekek vannak a gépeden...? Ha mással próbálod pl ConvertxtoDvd..itt letölheted+serial> [link]
Első próbákkal mindig gond van...
Magyar nyelven> [link]
...csak összejön:)
Winavi,ConvertxtoDvd,Nero Vision.Ezek a leggyakrabban használt szoftverek aviból dvd video készítéséhez.
Lehet még próbálkozni esetleg DvdFlickkel is.Ha simán átkonvertálod .vob-ba,vagy .mpg-be,elvileg akkor is lejátsza majd az asztali player.A .vob-ot biztosan.Csak így nem tudsz menüt rakni a lemezre,míg az előbb felsorolt programokkal igen.Esetleg még google (free) avi to dvd keresés.
Na kiirtam dvd+rw -re a video_ts mappát és berakom a dvd lejátszóba és nem játsza le de mééééért?:(
Mert a számítógépen meg lejátsza a dvd-t. És amúgy rw kompatibilis a dvd lejátszóm úgyhogy nem értem:(
Na este 9-re sikerült a divxto dvd progival és utána kiirtam sima dvd+r -re és az már lejátszotta, csak elaludtam a filmen mert annyira lefárasztott:)
És Kösziii mindenkinek!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!