Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell kiirni egy avi...

Hogy kell kiirni egy avi filmet hogy megtudjam nézni dvd lejátszón?

Figyelt kérdés

Van egy avi filmem a gépen, 695 mega. Az a baj, hogy nem tudom kiirni se cd-re se dvd-re.

Nem gépen szeretném megnézni, hanem dvd lejátszón. Segítsetek:(

Próbáltam kiirni video cd-ként nero programmal de azt jelezte, hogy túl nagy a fájl, mert 800 megát jelzett rajta, így nem tudtam kiirni.

Aztán próbáltam video dvd-ként de ott meg az volt a baj, hogy csak bup meg ifo meg ilyen fájlokat engedett volna, de rámentem az összes fájlra, kiválasztottam az avi filmet és utána kiirta hogy kompatibilitási hiba:((((( Utána próbáltam adat dvd-ként de úgy meg nem játsza le a dvd lejátszóm.

Mit csináljak? Nem igaz hogy nem lehet kiirni egy filmet:(((((((

HHHEEEELLLP!!!!:((((

2009. febr. 5. 10:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha mpg-be konvertálom át az is jó? Mert most a Movavi Video Convertel programmal próbálkozok.
2009. febr. 5. 11:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Bocs hogy ennyit kérdezek:(

De az mpg-t hogy írjam ki dvd-re? Arra menjek majd rá hogy video dvd készítése? vagy hogy?:(

2009. febr. 5. 11:55
 13/20 anonim ***** válasza:

Mpeg2-be is konvertálhatod, azt viszont megint "dvd-síteni" kell TmegEncDvdAuthor-t használtam erre néha. Próbálj ki valami más konvertálót, nekem sose volt gondom a WinAvi-val. Gondolom kodekek vannak a gépeden...? Ha mással próbálod pl ConvertxtoDvd..itt letölheted+serial> [link]

Első próbákkal mindig gond van...

2009. febr. 5. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem kell neki ez a serial most látom...próbálkozni kell...pl ez> [link]
2009. febr. 5. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Magyar nyelven> [link]

...csak összejön:)

2009. febr. 5. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Winavi,ConvertxtoDvd,Nero Vision.Ezek a leggyakrabban használt szoftverek aviból dvd video készítéséhez.

Lehet még próbálkozni esetleg DvdFlickkel is.Ha simán átkonvertálod .vob-ba,vagy .mpg-be,elvileg akkor is lejátsza majd az asztali player.A .vob-ot biztosan.Csak így nem tudsz menüt rakni a lemezre,míg az előbb felsorolt programokkal igen.Esetleg még google (free) avi to dvd keresés.

2009. febr. 5. 12:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült, ma már inkább ráhagyom:/
2009. febr. 5. 13:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Na kiirtam dvd+rw -re a video_ts mappát és berakom a dvd lejátszóba és nem játsza le de mééééért?:(

Mert a számítógépen meg lejátsza a dvd-t. És amúgy rw kompatibilis a dvd lejátszóm úgyhogy nem értem:(

2009. febr. 5. 18:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Na örülök, hogy a konvertálás viszont már sikerült. Végül melyikkel sikerült? Én a BurtningROM-ot használom. Dvd_Video-ként indítva a Video_TS mappát áthúzom, és minden OK. (Magát a Video_Ts-t.)De próbáld megírni az Ashampoo-val...előkészített mappából.> [link]
2009. febr. 5. 19:02
 20/20 A kérdező kommentje:

Na este 9-re sikerült a divxto dvd progival és utána kiirtam sima dvd+r -re és az már lejátszotta, csak elaludtam a filmen mert annyira lefárasztott:)

És Kösziii mindenkinek!!!:)

2009. febr. 6. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!