Hogy kell kiirni egy avi filmet hogy megtudjam nézni dvd lejátszón?
Van egy avi filmem a gépen, 695 mega. Az a baj, hogy nem tudom kiirni se cd-re se dvd-re.
Nem gépen szeretném megnézni, hanem dvd lejátszón. Segítsetek:(
Próbáltam kiirni video cd-ként nero programmal de azt jelezte, hogy túl nagy a fájl, mert 800 megát jelzett rajta, így nem tudtam kiirni.
Aztán próbáltam video dvd-ként de ott meg az volt a baj, hogy csak bup meg ifo meg ilyen fájlokat engedett volna, de rámentem az összes fájlra, kiválasztottam az avi filmet és utána kiirta hogy kompatibilitási hiba:((((( Utána próbáltam adat dvd-ként de úgy meg nem játsza le a dvd lejátszóm.
Mit csináljak? Nem igaz hogy nem lehet kiirni egy filmet:(((((((
HHHEEEELLLP!!!!:((((
De ugye a gépen megnyitható az avi.d? Ha kiírtad dvd rom-ként és nem vitte a lejátszód, akkor az nem divx képes.
Konvertálni kell az avi-t dvd video-nak, és kiírni dvd videoként. Ezt kipróbálhatod> [link]
Pen drive-ról kaptam a gépemre a filmet. A gép megnyitja. Most próbálom konvertálni hátha sikerül.:(
Köszi
Meghalok:(
Mikor már átkonvertálta az utolsó 50%-nál mindig kiirja h alkalmazáshiba és így be se fejezi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!