Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtsz olyan chat oldalt,...

Tudtsz olyan chat oldalt, ahova NORMÁLIS emberek járnak és például különböző közműveltségi témákban lehet beszélgeti?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam néhány ismert chat oldalon kapcsolatokat építeni, de mindenki csak a szexről tudott írkálni. Nem tudtam normális vágányra terelni a beszélgetést senkivel. Létezik olyan oldal, ahol intelligens emberek, aktuális dolgokat beszélhetnek meg, "tanulhatnak" hasznos dolgokat egymástól, ismerkedhetnek hasonló gondolkodásúakkal? Köszi a segítséget!
2011. jan. 26. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Idióták mindenhol vannak. Te meg szűrd ki őket :)

Én régen a chat.hu-ra jártam, rengeteg barom volt, de azért akadt néha olyan is, akivel lehetett beszélgetni, sőt, barátnőt is találtam ott :)

A chat is csak olyan mint az élet: sok hülye egyrakáson, de ha jól figyelsz, és óvatosan válogatsz, igazi barátokat is lehet találni :)

2011. jan. 26. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális ember nem chatel
2011. jan. 26. 13:10
 3/4 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek veled ilyen témákban, legyél akár fiú vagy lány. Ha írsz privátot, akkor ott megadom a chatnevemet.
2011. jan. 26. 13:11
 4/4 anonim válasza:

13.10

Ha pl. kicsi a baráti köröd és este szívesen szólnál valakihez, akkor nagyon jó dolog tud lenni a chat.

Igen, tényleg sok hülye van, de azért találni normális embereket is.

2011. jan. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!