Asdloow123 kérdése:
Hogy tudom eltávolitaní a system tool programot?
Figyelt kérdés
Szia.sztok!Bekaptam 1 virust de nagyon keményen és nem tudom hogy törölhetném le nem találok egy használható oldalt ha talalok is az a porgi ami kiütné nem indul el ugyanis letilott mindent csak a mozzilat meg a sajatgepet meg par aprosagot enged elinditani a feledatkezelőt se hogy esetleg leálitanám :S
Lécci segitsen valaki esetleg abban ha ujra kellene tenni a windowst honnan szervaljak?
2011. jan. 25. 22:04
11/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi előre is 85% on van az eset kicsit lssú de érdekel is engem lényeg az ha megmaradjon a filek amik a gépen vannak mert rendegeteg pénz veszne oda neked pedig ha jó lesz kitartásodért ha van Számlád,Számalszámod utalok 10.000ft-t hogy ne legyen fölösleges az igyekezeted.:)
2011. jan. 26. 18:44
13/15 anonim válasza:
Nekem az internetkapcsolat mobilon megy, amit csökkentett módban nem tudtam elérni, úgygogy a Vista oprendszer javítás booting menüpontjában visszaállítottam egy két héttel ezelőtti pontot, és a rendszerem elindult, tudok netezni. Gondolom, még rajta van a vírus, de ma este, ha hazamegyek, ráindítom az itt megadott linkeket.
14/15 A kérdező kommentje:
AKARKINEK IS VAN IEN NE TEGYE SAJNOS MÁR KÉSZÜLTEK ELLENE!!!!A PROGI MÁR FEL VAN KÉSZÜLVE ERRE A LÉPÉSRE ÉS LEFŐZTE A VINYÓM ÉS A PROCESSZOROM ÉS MIKOR BE AKARTAM KAPCSOLNI A GÉPET ÁTIRTA A SZÖVEGET IS ELŐSZÖR A SZOKÁSOS SZŐVEG H NEM LEHETETT ELNDITANI A RENDSZERT MERT BIZONYOS HADVEREK HIÁNYOZNAK MAJD TRÁGÁR KIFEJEZÉS PERSZE MIND ANGLUL SZAL NE TEGYTEK SEMMIT VELE ÚJ WINDOWS A MEGOLDÁS!
2011. márc. 2. 17:41
15/15 anonim válasza:
Ma nekem is megfertőzte a laptopot a sístem tool. Mit lehet vele kezdeni lehetőleg újratelepítés nélkül? SOS valaki segítsen:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!