Hogy tudom eltávolitaní a system tool programot?
Szia.sztok!Bekaptam 1 virust de nagyon keményen és nem tudom hogy törölhetném le nem találok egy használható oldalt ha talalok is az a porgi ami kiütné nem indul el ugyanis letilott mindent csak a mozzilat meg a sajatgepet meg par aprosagot enged elinditani a feledatkezelőt se hogy esetleg leálitanám :S
Lécci segitsen valaki esetleg abban ha ujra kellene tenni a windowst honnan szervaljak?
1. Legelőször kapcsold ki a rendszervisszaállítás lehetőséget. Start-Súgó és támogatás-Rendszervisszaállítás-Beállítások-Kikapcsolás.
2. Indítsd el a gépet csökkentett módban (F8 billentyű)
3. Mozillát indíts el.
4. Másold be ezt a linket a keresőbe és indítsd el a scannert.
5. Kövesd az utasításokat.
6. Indítsd újra a gépet.
Ha ezzel nem megy, akkor itt van a spyware doctor, ami direkt a system toolra van kihegyezve. Ugyanúgy járj el, ahogy az előbbiekben. Elindítás előtt frissítsd.
Ha az ESET-tel sem mész 5-ről a 6-ra és ott van az a szaros system tool, akkor a Malwarebytes-nek meg kell találnia. Ezt még próbáld meg. A telepítés végén frissíteni fogja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!