Miért van ez? Frissítettem a böngészőmet Explorer 9 Beta-ra! Véletlen kitöröltem a progikból a másik böngészőm a Mozilla-t! Újra letöltöttem és nem engedi telepíteni (ahogy más böngészőt sem) Más fájlt sikerül telepítenem!
Figyelt kérdés
Ezt írja ki mikor rákattintok a böngésző exe futtatás gomb után: Could not create folder"C:\Users\z\AppData\Local\Temp\7ZipSfx.000".Hozzáférés megtagadva!
Nem tudom miért írja ki ezt?Nem is találtam az összes mappát!
2011. jan. 22. 20:47
21/31 anonim válasza:
Akkor most jön a trükk. Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást (Minden program, kellékek, rendszereszközök vagy ilyesmi néven megtalálod). Kiveszed a pipát a Figyelés elől, aztán újraindítás. Amíg fekete a monitor, F8-at nyomogasd. Csökkentett mód. C-ben Program Files, innen törlöd ezt a fertőzött IE9 akármit. Újrainditás, ereszd rá a vírusirtódat. Ha megvan és leszedte, vagy karanténba zárta, akkor tedd vissza a pipát a Rendszer-visszaállításnál. Ha így sem meg, akkor újra kell rakni a Windows-t.
22/31 A kérdező kommentje:
És ha ezzel valamit elrontok??Nem akarok több kárt tenni!:-S
2011. jan. 23. 18:12
23/31 A kérdező kommentje:
Rámentem amit írtál de ott nincs pipa!Rákattintok és vmi táblázatot és grafikonokat ad ki!
2011. jan. 23. 18:23
24/31 A kérdező kommentje:
NEM LEHET TÖRÖLNI MERT ÍRÁSVÉDETT!:-S
2011. jan. 23. 18:56
25/31 anonim válasza:
Akkor egyértelműen súlyos vírusfertőzés, újra kell telepiteni a Windows-t. Sajnos ez van.
26/31 A kérdező kommentje:
óóó bakker!:( Nem baj legalább eltűnnek a felesleges dolgok!Tudnál tippet adni hogy akkor melyik IE tötsem le és honnan?Mozillát nem szeretem!Köszi eddigi segítséged!
2011. jan. 23. 23:19
27/31 A kérdező kommentje:
Amúgy a vírus írtóm ( Nod32) nem jelzett vírust!+ wifin keresztül netezem és elvileg azon is van tűzfal!Ha tudsz javasolj még vírus írtót is ami magyar!
2011. jan. 23. 23:21
28/31 anonim válasza:
29/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!