Miért van ez? Frissítettem a böngészőmet Explorer 9 Beta-ra! Véletlen kitöröltem a progikból a másik böngészőm a Mozilla-t! Újra letöltöttem és nem engedi telepíteni (ahogy más böngészőt sem) Más fájlt sikerül telepítenem!
Ezt írja ki mikor rákattintok a böngésző exe futtatás gomb után: Could not create folder"C:\Users\z\AppData\Local\Temp\7ZipSfx.000".Hozzáférés megtagadva!
Nem tudom miért írja ki ezt?Nem is találtam az összes mappát!
Akkor vegyük lépésenként: Total Commanderben C:\Users\z\Application Data\Local Settings\Temp ebben a mappában van ez a 7ZipSFX.000 tömörített ideiglenes internet file. Ezt töröld ki.
Could not create folder"C:\Users\z\AppData\Local\Temp\7ZipSfx.000".Hozzáférés megtagadva!
Ha így nem megy, akkor futtasd le a Ccleanert. Ha nincs, innen töltsd le: [link]
Takarítsál vele.
Akkor neked Windows7 az operációs rendszered. De ugyanazt jelenti. A Ccleaner rendszertisztitó, ami nem kell a gépedre, azt törli, de te döntöd el, mit. Csak be kell tenni a pipákat. Egyébként nem lett volna szabad Bétát letölteni, ezek tesztelésre készültek, csak a véglegeset szabad élesben használni.
1. Töltsd le a Ccleanert. Küldtem linket hozzá.
2. Kattints rá és telepítsd.
3. Nyisd meg és futtasd le (elemzés, aztán törlés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!