Van valami olyan program, amivel láthatom, hogy MSN-en ki tilt le/töröl a partnerei közül?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 19:28
11/16 anonim válasza:
Van ilyen program már bocsi mindenkitöl....
www.Checkmessenger3.com
12/16 anonim válasza:
Használj aMSN-t jelzi ha valaki töröl illetve letilt :)
Ugyanolyan messenger mint a windows live messenger és ehhez a plusz funkcióhoz nem kell leszedni semmit és nem is kell beállítani.
Ha egy partner mellett piros körben fehér X-et látsz az az ember bizony törölt téged. Ha odaviszed fölé az egeret szépen ki is írja hogy nem vagy a partnerlistáján :)
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
2009. febr. 15. 19:39
14/16 anonim válasza:
[link] <--kipróbáltam!1 másik profilommal!és az eredmény:EZ EGY NAGY ÁTVERÉS!!felvettem egy új profilra a régi profilomat(vagyis amit most is használok)de a régi profilomon nem jeleztem vissza az ujjat,ekkor azt írta az ujjon hogy a régi blokkolta(pedig csak nem jeleztem vissza),majd vissza jeleztem a réginél az ujjat,megint meg néztem:ok jól mutatta,majd letiltottam a réginél az ujjat,és meg néztem megint,az eredmény:nem blockolja az ujjat senki!(SENKI?!?!?!)szal ennyi!aki ezt kipróbálta az 1 hue és má bocs de aki ezt ajánlotta az k.pja be!!(am én csak teszteltem szal én nem vok hue!:DXD)
15/16 anonim válasza:
(előző vok)
meg azok is k.pjak be akik ezeket az idióta oldalakat csinálják!:@:@
16/16 A kérdező kommentje:
:)) látod, kell neked ilyeneket kipróbálni... :'D
2009. márc. 21. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!