Milyen windowst ajanlottok?
Figyelt kérdés
Laptopom van acer aspire 5252 , amd proci 2gb memoria, olyan windowsokat ajanljatok kerlek ami biztos h jo, es mennek rajta a gyengebb jatekok, meg rendesen akadas nelkul a film. Most windows 7 m van home premium, de nekem nem jott be, sok bajom van vele.2011. jan. 10. 15:28
1/9 anonim válasza:
Pedig ez a legjobb Windows.
Mi a gond vele?
2/9 A kérdező kommentje:
akadnak a filmek egy kicsit, aztan a leggyengebb jatekok sem indulnak el rajta.
2011. jan. 10. 15:50
3/9 anonim válasza:
Ott valami nem okes akkor, nekem elmeletileg gyengebb gepem van es ugyancsak win7, de filmekkel sincs gond es regi jatekokkal sem(esetleg kompatibilitasi gondok).
4/9 anonim válasza:
lehet, hogy csak drivereket kell frissíteni
5/9 mate0117 válasza:
ha nem tetszik a 7 (pedig ez a legjobb) akkor rakjál fel XP-t de Vista-t semmiképpen!!!!!
7/9 anonim válasza:
Nekem Vistám van 3 éve és méghozzá tört, és még egyszer nem panaszkodtam rá! Az az igazság hogy olyan nincs hogy a Vista szarabb mint az xp mert ha szarabb lenne akkor nem adták volna ki a Vistát! (Gondolkozzatok már!) És persze a 7 jobb mint a Vista, tehát az a legjobb op. rendszer a 7. Én szerintem akinek nem úgy ment a gép az újabb op. rendszer alatt, akkor talán a gépbe kéne keresni a hibát és nem az op. rendszerben! Meg még persze vannak azok az emberkék akik még életükbe nem használtak Vistát vagy más kritizált op. rendszert, hanem valami "számítástechnikai zseni" egyszer mondta neki hogy szar, (de azt már nem hogy miért!) és utána már az emberke is elhiszi hogy szar! De ha megkérdeznéd tőle hogy miért szar, választ nem tudna rá! Valószínűleg szar a videó kártyád, (vagy a f@szom tudja mi van laptopba) ez a legalapabb probléma, de így pontosabb adatok nélkül millió baja lehet, de ha az op. rendszer eredeti, vagy tört de meg van csinálva akkor az op. rendszer jó!
8/9 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat, de igaz olyan nincs h 7es windowson ne menjenek a jatekok? egyik ismerosom azt mondta, de nem hiszem el, mert akkor 7est raknek vissza.
2011. jan. 11. 00:36
9/9 anonim válasza:
mér ne mennének?
lassan inkább már xp-n nem fognak futni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!