Ajánlanátok jó retusáló, képszerkesztő programot?
Figyelt kérdés
Olyan kéne, amit könnyű is kezelni, nem vagyok valami nagy informatikus:D 22/L2011. jan. 6. 16:25
1/14 anonim válasza:
Gimp, Photoshop. Utóbbihoz némi szakértelem szükséges :)
2/14 A kérdező kommentje:
Photoshop-ot már letoltottem, de nem értek hozzá:((
2011. jan. 6. 16:28
3/14 anonim válasza:
Ebben az esetben nehéz bármit is ajánlani, ha nem tudod megcsinálni amit akarsz. A photoshop talán a legsokoldalúbb és profibb szerkesztőnek mondható, tehát azzal sok mindent meg tudnál csinálni. Googleben ha beírod hogy photoshop tutorial (magyarul is ez a neve), nagyon sok olyan videót vagy képsort találsz ahol minden folyamat lépése egyesével be van mutatva, és ez elég nagy segítség a kezdőknek mert lassan fel lehet építeni a tudást. Sajnos máshogy nem megy, vagy megtanulsz használni egy programot, vagy nem használod. Senki sem úgy kezdte hogy ő profin retusált, ha ezt akarod csinálni akkor muszáj megtanulni (függetlenül attól hogy könnyű vagy nehéz, mert a képszerkesztés alapból egy összetett dolog). Bármilyen más programra is igaz, mert ha most felsorolnak bármilyen másik tíz programot, azokat sem használtad valószínűleg, így ugyanott tartanál mint most.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Letöltöttem a Photoscape-et, ezzel lehet retusálni? Mert nem találom rajta.
2011. jan. 6. 16:52
5/14 anonim válasza:
Olyan programot nem fogsz találni aminek a közepén van egy nagy retusálás gomb, ami megcsinál mindent helyetted. (mert a kérdésből úgy jön le hogy te ezt így képzeled el...)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem így képzelem el, csak megkérdeztem, mivel erre van ez az oldal, nem arra, hogy belekössünk a másikba, mert talán valamihez nem ért annyira, mint más! Minek írtál, ha választ nem is adtál?
2011. jan. 6. 17:13
7/14 A kérdező kommentje:
Inkább arra válaszolhattál volna, hogy érdemes-e keresnem, vagy a photoscape-el nem lehet retusálni?
2011. jan. 6. 17:16
8/14 anonim válasza:
Én a ps-t vagy a gimpet ajánlottam volna. Azt mondtad a ps túl bonyolult, a gimp is ugyan azt tudja csak a ps egyszerűbben... Innentől szerintem felesleges szócsépelés lett volna az egész...
9/14 anonim válasza:
Google Picasa-val csak alap dolgokat lehet csinálni, de nagyon egyszerű és látványos.
10/14 A kérdező kommentje:
Régen volt egy képszerkesztő programom, azzal tudtam retusálni is, egyszerű volt. Azóta újra telepítették a gépemen a windowsot, és elfelejtettem a nevét:(
2011. jan. 6. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!