Szeretnék egy olyan képszerkesztő programot, amiben lehet képre szöveget rakni. Ajánlanátok valamit?
Már nagyon sokat kipróbáltam, de nem igazán jók... vagy egyáltalán nem lehet szöveget rá rakni, vagy ott marad egy keret.. ezek nekem nem jók. Lécci segítsetek. Előre is köszi
S.
Bármelyik képszerkesztő képes rá -.-
Pl Paint.
De én a PhotoFiltrét javasolnám.
Ha a Paint nem megfelelő, kipróbálhatod a HyperSnap-ot.
Amikor szöveget írsz a Szövegszerkesztés/Keretezés/Átlátszóvá tétel>>> elé pipa...akkor nem lesz keret. Hasonló ilyen szempontból mint a Paint....viszont kicsit több funkciót tud.
Szerintem ha csak szöveget akarsz írni egy képre használ a Paintot ha komolyabbat is szeretnél és is a Photoshopot tudom ajánlani a itt találsz hozzá leírásokat
Sok képnéző-képszerkesztő kipróbálása után már évek óta az ACDSee egy kezdeti és egyszerű verzióját használom ( [link] amely csak az általam, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt eszközöket tartalmazza, jól áttekinthetően.
Egyebek mellett : átméretezés, forgatás, színek, lasszó, szövegek felírása . . .
Javasolom kipróbálni.
A program időnként újratelepítést igényel (FotoCanvas), amely a RegCleaner használatával egyszerűen elvégezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!