Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi okozhatja, hogy belassult...

Mi okozhatja, hogy belassult a notim? Részletek alább

Figyelt kérdés

Íme a config:

[link]

Oprendszer teljesen friss,ma telepítettem,tehát vírus kizárva.(crackelt progik csak egy-kettő van rajta-megbízhatóak)Főleg böngészéskor,java használatakor(chat) és videózáskor lassul be.Minden driver rendesen fenn van.Venti nem pörög.Egy rácson van,ha alányúlok,nem fúj forró levegőt.Feladatkezelő nem mutat egyetlen extrém memória használatú programot sem.Nem fut semmi automatán csak az avast és a comodo.Codec pack(ok) nem zavarhatnak be,mert nincsenek.(kmplayer és vlc van lejátszónak)Régebben még játszani is tudtam rajta,nem nagy cuccal,pl cod2.

Videokártya öregedésre gyanakszom,mert az a leggyengébb láncszem a hardverben.(intel prociban jó,videokártyában gyenge)Vagy esetleg egy belső takarítás és pasztacsere is segítene?Esetleg az a baj,hogy nem bírja a non-stop üzemidőt?

Vélemények?Tudom,jól feladtam a leckét...:)

2011. jan. 1. 01:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani,hogy egyik pillanatban repkednek az ablakok a feladatkezelőben meg a böngészőben,a másik pillanatban meg már akadozik.Szóval nem folyamatos a lassulás,hanem hirtelen.
2011. jan. 1. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha chat közben laggol, az inkább processzor gyengélkedésre utal, ami 1,6 ghz-nél elő is fordulhat. Pasztázás csak akkor segíthet ha leállogat a gép vagy hasonlók.
2011. jan. 1. 02:17
 3/4 Balcsix ***** válasza:
Tul terhelés, tul sok Program a gépen, (nekem akkor volt ijen amikor teli raktam a képernyöt programok,alkalmazások ikonjával)
2011. jan. 1. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Túlterhelés lehetett a hiba.Hagytam pihenni egy éjszakát,azóta semmi panasz.
2011. jan. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!