Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől alacsony az élményindex?

Mitől alacsony az élményindex?

Figyelt kérdés

Két hete volt itt egy Asus laptop 512 MB videokártyával és 32 bites rendszert telepítettem fel rá és az élményindex 5,3 pontot adott. Most elromlott az én gépem vettem egy ugyan olyan Asus-t csak 1 GB videokártyával és erre 64 bites rendszert raktam fel és csak 4,1 pontot adott az élményindex. Ez lehet a 64 bites rendszer miatt?

A driverokat feltettem és mégis ezt csinálja.

2010. dec. 31. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy hány MB memória van a videokártyán, hanem az, hogy milyen GPU. Rengeteg gyenge kártya létezik 1GB vagy még több memóriával.

Annak meg, hogy 64-bites, az égvilágon semmi köze a dologhoz. De amúgy maga az élményindex sem túl mérvadó.

2010. dec. 31. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha részletesen nézed az élményindexet, ott írja, hogy melyik részegységre mennyi pontot kapsz. Maga az élményindex az itteni legalacsonyabb pontszám. Lehet, hogy nem a videokártya miatt kapott kevesebbet, hanem mert mégsem "ugyanolyan" a gép - eleve más a videokártya benne, lehet a proci is, a memória is, a HDD is más, vagyis lassabb. Biztosan nem a 64 bites rendszer miatt van.
2010. dec. 31. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!