Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért irja ki legalább husszor...

Miért irja ki legalább husszor hogy új hardver telepítése (légyszi segítsen valaki)?

Figyelt kérdés
Nem volt semmi baj amig megnyomtam egyszer(és utánamár hiába nyomom meg akárhányszor) a laptopomon a Wi-Fi és a bluetooth ki-be kapcsoló gombját, de azóta minden bekapcsolásnál kiirogatja az új hardver telepítését, de a wifi szerncséra tökéletesen megy, csak naon idegesítő hogy mindig kattintgatni kell a mégse gombra.Ha meg rámegyek hogy telepíteni akarom az se sikerül. Mivel tudnám ezt a kiirogatást eltüntetni.
2009. jan. 26. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mivel azt mondtad a wifi jó és bluetooth -ot is bekapcsolja a gomb nem lehet hogy a bluetooth nincs megfelően feltelepítve szóval szerintem azt telepíts fel rendesen vagy tiltsd le a bloothotot ezt úgy teheted hogy a futtatásba beírod hogy compmgmt.msc itt az eszközkezelőt kiválasztod és letiltod amelyik hardver nem jól működik
2009. febr. 6. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Sikerült, nagyon szépen köszönöm!!!!!!
2009. febr. 7. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:
de azért 1szer még mindeig kiirja amivel sztem lassítja a gépet
2009. júl. 23. 00:01
 4/4 A kérdező kommentje:
vmi vdevax scsi kontroller nem stimmel
2009. okt. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!