Hogy változtasam meg a Movie Markeres videó fájltípusát?
Movie Markerrel készítettem videót,amit felszeretnék tenni youtube-ra vagy/és twitvidre.
De nem tudom feltölteni a videt,mert a videók közé mentette el a gép és úgy,hogy a movie marker programmal tudom csak elindítani.
Mit kezdjek a videóval,hogy ne a movie marker egyik mentett projektje legyen?
Előre is köszönöm!
Ha abba megyek be azt kérdezi meg gép,hogy: Hol kívánja közétenni a videót? Ez a számítógép,írható CD,email-cím,digitális kamera.
Ha abba kattintok,hogy ez a számítógép akkor csak a fájl nevet és a közététel helyét tudom megváltoztatni....:/
Miután megadtad a nevet és a helyet, nincs egy tovább gomb, amikor a formátumot adhatod meg.
Ha nincs, ilyenkor milyen formátumba menti el?
Azt nem lehet megváltoztatni.:/
És továbbra is WMV-be menti....
De az a próblémám,hogy (a videók közé mentette el) ha megnyitóm rögtön belép a movie markerbe.
Megpróbáltam,hoggy kijelöltem és társítottam a Nero Show Timehoz és még másokhoz,de akkor azt írja ki,hogy a "média fájl nem játszható le.Vagya fájl sérült,vagy az alkalmazás nem támogatja a lejátszani kívánt formátumot.
Az nem WMV fájl, ahogy írtad, hanem továbbra is MSWMM fájl...
Készíts arról fényképet, amikor a videófájl közzétételére kattintasz, akkor milyen ablakokat ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!