Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy változtasam meg a Movie...

Hogy változtasam meg a Movie Markeres videó fájltípusát?

Figyelt kérdés

Movie Markerrel készítettem videót,amit felszeretnék tenni youtube-ra vagy/és twitvidre.

De nem tudom feltölteni a videt,mert a videók közé mentette el a gép és úgy,hogy a movie marker programmal tudom csak elindítani.

Mit kezdjek a videóval,hogy ne a movie marker egyik mentett projektje legyen?

Előre is köszönöm!

2010. dec. 29. 22:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
2010. dec. 29. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Nálad valószínűleg a filmfájl közzététele menüpont felel meg a filmfájl mentésének.
2010. dec. 29. 23:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Ha abba megyek be azt kérdezi meg gép,hogy: Hol kívánja közétenni a videót? Ez a számítógép,írható CD,email-cím,digitális kamera.

Ha abba kattintok,hogy ez a számítógép akkor csak a fájl nevet és a közététel helyét tudom megváltoztatni....:/

2010. dec. 29. 23:53
 14/24 anonim ***** válasza:

Miután megadtad a nevet és a helyet, nincs egy tovább gomb, amikor a formátumot adhatod meg.

Ha nincs, ilyenkor milyen formátumba menti el?

2010. dec. 29. 23:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Tipp>>>A második képen látható ablakban, ha lenyitod a "Fájl típusa" menüt lehet állítani mást mint WMW-project?
2010. dec. 30. 08:34
 16/24 A kérdező kommentje:

Azt nem lehet megváltoztatni.:/

És továbbra is WMV-be menti....

2010. dec. 30. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:
A WMV videófájl, azt már bármelyik lejátszó lejátssza, bármelyik konvertálóval átkonvertálható.
2010. dec. 30. 20:38
 18/24 A kérdező kommentje:

De az a próblémám,hogy (a videók közé mentette el) ha megnyitóm rögtön belép a movie markerbe.

Megpróbáltam,hoggy kijelöltem és társítottam a Nero Show Timehoz és még másokhoz,de akkor azt írja ki,hogy a "média fájl nem játszható le.Vagya fájl sérült,vagy az alkalmazás nem támogatja a lejátszani kívánt formátumot.

2010. dec. 30. 21:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Itt látható,hogy a movie markerer készült videókat,hogy menti el a gép: [link]
2010. dec. 30. 21:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Az nem WMV fájl, ahogy írtad, hanem továbbra is MSWMM fájl...

Készíts arról fényképet, amikor a videófájl közzétételére kattintasz, akkor milyen ablakokat ad ki.

2010. dec. 30. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!