Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy változtasam meg a Movie...

Hogy változtasam meg a Movie Markeres videó fájltípusát?

Figyelt kérdés

Movie Markerrel készítettem videót,amit felszeretnék tenni youtube-ra vagy/és twitvidre.

De nem tudom feltölteni a videt,mert a videók közé mentette el a gép és úgy,hogy a movie marker programmal tudom csak elindítani.

Mit kezdjek a videóval,hogy ne a movie marker egyik mentett projektje legyen?

Előre is köszönöm!

2010. dec. 29. 22:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Fájl/filmfájl mentése, kiválasztod a formátumot, és rendereled

A fájl/mentés mentés másként-el csak a pár kb-os project fájlt hoztad létre.

2010. dec. 29. 22:22
 2/24 anonim válasza:
control + P
2010. dec. 29. 22:30
 3/24 A kérdező kommentje:
De,amikor a Movie Markerrel elmentem a videót (vagyis projekt mentése) akkor nem kéri,hogy válasszunk fájl típust,hanem automatikusan csak elmenti....
2010. dec. 29. 22:36
 4/24 anonim ***** válasza:

Fájl/filmfájl mentése

Leírtam mégegyszer, jó lenne, ha legközelebb elolvasnád rendesen. A project fájl mentése csak a pár kb-os project fájlt menti!

2010. dec. 29. 22:41
 5/24 A kérdező kommentje:

Már elmentettem.De,ha rákattintok a már elmentettre,akkorb belép a Movie Markerbe!!!

Próbáltam máshoz társítani,mint pl. Nero Show Time,de nem lehet ahoz sem,mert nem támogatott a média fájl.

Azt írja,hogy MSWMM a fájl típusa.....

Azért köszönöm!:)

2010. dec. 29. 22:58
 6/24 anonim ***** válasza:

Nekem továbbra is az az érzésem, hogy a fájl/project mentése vagy a fájl/project mentése más néven opcióval mentetted el.

A fájl/videófájl mentése opcióval mentsd, vagy neked nincs ilyen?

Tehetnél fel egy képet a fájl menüt megnyitva, ha nincs ilyen.

Mi történik, amikor a fájl/filmfájl mentése gombra kattintasz, leírhatnád.

A leírt formátum a project fájl neve.

2010. dec. 29. 23:04
 7/24 A kérdező kommentje:

Szerintem nekem nincs olyan.

Ha el akarok menteni valamit a Movie Markerben rákattintok felül arra,hogy fájl és azon belül,hogy projekt mentése.Akkor kiírja a fájl nevet,ami akkor névtelen és utána azt megtudom változtatni.A fájl típusának pedig a movie marker projektek vannak odaírja.Ezt nem tudom megváltoztatni......

Ennyi!

2010. dec. 29. 23:17
 8/24 anonim ***** válasza:

Fotózd le egyszer a Movie Maker-t, úgy, hogy meg van nyitva a fájl menü (általában közepefele szokott lenni a Filmfájl mentése), lehet, hogy nálad ugyanez a funkció más néven van (lehet, hogy film rögzítése), ha feltöltenél egy képet:

[link]

És belinkeld ide, lehet, hogy sikerülne kitalálni, melyik menüpont kell.

2010. dec. 29. 23:23
 9/24 A kérdező kommentje:
Hogy tudom "lefényképezni" az oldalt? xD
2010. dec. 29. 23:27
 10/24 anonim ***** válasza:

Print Screen gomb (Prt Scr), megnyitod a Paint-ot (start/kellékek/paint azt hiszem), megnyomod a ctrl+v gombot, fjl/mentés másként beírod a nevét felül, alul pedig kiválasztod a jpg formátumot, elmész erre az oldalra:

[link]

Betallózod a képet, feltöltöd, és ad egy linket, azt pedig ide bemásolod.

2010. dec. 29. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!