Segítség! Honnan töltsem le? Már 12:00 óta csinálom. (lent)
Figyelt kérdés
Már felk.rta az agyam. Újra telepítettem a Windowst. Felakartam rakni az windows live messengert. Nagy nehezen megtaláltam a 2010-eset és felraktam Magyarul. Most egy plusst keresnék hozzá. Ha letöltöm a rendes oldaláról, a hivatalosról, akkor letölti rákattolok és semmi. Eltűnik. Ha egy oldalról letöltöm, eddig innen sikerült kiírja hogy 8.-as vagy újabb kell. Rámegyek a letöltésre, végigcsinálja majd megnyitja az msn-emet ami kib.szottul nem pluss... mit csináljak vele?!2010. dec. 29. 20:19
11/13 A kérdező kommentje:
Nem nem volt sérült. Igazából most leszed mindent, kivéve az msn pluss-hoz lévőt. Konvertálót, K-lite-ot mindent lehoz most lekopogom.
2010. dec. 29. 22:44
12/13 anonim válasza:
7. Amennyiben valamelyik program telepítésekor a következő üzenet jelenik meg: 'Nem win32 alkalmazás', akkor ellenőrizze, hogy a windows\system32 könyvtárban létezik-e az AUTOEXEC.NT fájl (1,793 Bájt).
Amennyiben nem, töltse le innen (jobb egérgomb->mentés másként), és másolja a windows\system32 könyvtárba.
13/13 A kérdező kommentje:
Meg van benne de azért köszi. Mostmár minden stabil:)
2010. dec. 30. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!