Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítség! Honnan töltsem le?...

Segítség! Honnan töltsem le? Már 12:00 óta csinálom. (lent)

Figyelt kérdés
Már felk.rta az agyam. Újra telepítettem a Windowst. Felakartam rakni az windows live messengert. Nagy nehezen megtaláltam a 2010-eset és felraktam Magyarul. Most egy plusst keresnék hozzá. Ha letöltöm a rendes oldaláról, a hivatalosról, akkor letölti rákattolok és semmi. Eltűnik. Ha egy oldalról letöltöm, eddig innen sikerült kiírja hogy 8.-as vagy újabb kell. Rámegyek a letöltésre, végigcsinálja majd megnyitja az msn-emet ami kib.szottul nem pluss... mit csináljak vele?!
2010. dec. 29. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szedd le és tegyél fel régi msnt, az legalább megy. Most már megvan hozzá a linkengedélyező patch is.
2010. dec. 29. 20:31
 2/13 A kérdező kommentje:
De az msnel nincs probléma. Plust nem tudom feltelepíteni ! A nevekkel van bajom mert mindenkinek plussos a neve..
2010. dec. 29. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Hibaüzenet nincs?

Az eredeti oldalról letöltés után ne indítsd el hanem keresd meg és jobb-katt, majd "Tulajdonságok".

Itt elvileg lehet egy szöveg hogy "Ez a fájl bla-bla-bla..." és hogy "Tiltás feloldása". Katt rá!

2010. dec. 29. 20:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Megnézem !
2010. dec. 29. 20:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Ott volt. Rámentem - alkalmaz, aztán rákattolok és kiírja hogy C:/document .......... nem win 32 alkalmazás..
2010. dec. 29. 20:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Meg ha letöltöm, mint ahogy most is letöltöttem akkor nincs benne a "letöltés" mappában, csak a letöltéseknél látom a böngészőben. ott rákattolok és eltűnik. ááááááááááááááááááááá
2010. dec. 29. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem Win32 alkalmazás rendszerint azt jelenti, hogy nincs aláírva a progi vagy lejárt a licensze. Ilyet nem enged telepíteni a Windows Installer. Keressél másikat.
2010. dec. 29. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Próbáld meg innen:

[link]

2010. dec. 29. 20:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Most változott a helyzet. Laptopról szedtem le, mert onnan tudtam leszedni és áthoztam a gépre. Úgy felbírtam rakni, és működik is. Erről nem lehet leszedni...:O
2010. dec. 29. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem tudsz rá letölteni, akkor rossz a Windows Installer. Nem volt véletlenül sérült a Windows telepítő?
2010. dec. 29. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!