Ez jó hacker program? (többi lent)
Figyelt kérdés
iStealer 6.3 gondoltam hogy vissza szerezzem az ellopott steam accomat, mert a steam nem irt vissza nekem, pedig mindent megcsináltam amit kellet, le fényképeztem a cdt, a regisztrácios kodot és a dobozt. Ha valaki tud egy olyan oldalt ahonnan le bírom tölteni és nem fake, vagy vírusos esetleg vmi más az segítsen pls és irja le ide! Előre is köszönöm.2010. dec. 27. 15:19
1/1 doncsoky válasza:
Soha semmikor ne hidj ien viszalopom programokban.Mert ha lesz következő accod azt őkfogják ellopni akik azokat csinálják..egyépként nemakarlak elkeseriteni de ha :felhasználónevedet+jelszavadat+emailcímed+annakjelszava+steam account biztonsági jelszava ezek mind törésre kerüültek akkor sehogy HA viszont a email címed ismerősödnél betudsz lépni törlöd az ismeretlen leveleket midnent 99% ba csaka legfontosabb maradjon v azse
akkor a hivatalos steam oldalon még tied az account és a adminoknak irt PONTOS ANGOL levél eséjt ad neked hogy viszaszerezd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!