Mit tegyek? Számitógép gond.
processzor hűtését ellenőrizd, hogy nincs-e beporosodva, mert akkor lehet, hogy a proci túlmelegszik
2010. dec. 27. 12:01
Igen a driver frissítés után valószinű, hogy a processzor melegszik túl.... :D
Csökkentett mód működik? Ha igen akkor ott újratelepited a drivert... mindkettőt. És kész is.
Ha még mindig nem megy akkor visszateheted a régi verziót... Jobb a régi, de működő, mint az újabb, ami nem megy :D
2010. dec. 27. 12:33
3/10 A kérdező kommentje:
remélem csak ennyi a gond:S majd otthon megnézem...am bocs picit buta vok az ilyenhez csökkentett módot hogyan kéne futtatni?eddig csak akkor láttam csökkentett módot mikor 2x behalt a gép és választás voltXD mind1 köszönöm a kommenteket:D jah és ha valakinek van még ötlete akkor leírhatja:D ^^
4/10 A kérdező kommentje:
nah leportalanítottam de még mindig nem jó ha bejelentkezek ugyan az van bezzeg ha nem akk megy nyugisan amég akarom-.- monnyuk eddig is ez volt (ugy értem nem lett jobb a gép még mindig újraindul...)
5/10 A kérdező kommentje:
nah mégvalami megnéztem csökkentett módba amikor berakom a vga m telepítő lemezét akkor azt irja a rendszer nem találja a megadott fájl t :S rendszervisszaállítással is próbálkoztam de nem javult semmit... valami ötlet?:S
Egy másik gépen leszeded az internetről a drivert, majd fel egy pendrivera. A rossz gépeden először uninstalálod a drivert (Start-Control Panel-AddRemove Programs). Ez után újrainditod. Ekkor elméletileg működnie kell rendesen is (nem csökkentett módban), ekkor telepited az egyik drivert (csak az egyiket), utána újrainditod, megnézed, hogy a probléma megvan-e még. Ha nincs, akkor ez a drivered jó, és akkor a másikkal lesz a gond, megpróbálod azt is. Majd amelyiknél jelentkezik a hiba, abból keresel régebbi verziójú drivert, majd ugyanúgy letöltöd, rárakod a pendrivera, és telepited. (Persze a régit csak uninstalálod előtte...)
Ez kb olyan, hogy vagy fog menni, vagy nem, de általában a 2. vagy 3. drivernél már menni szokott...
2010. dec. 27. 15:11
7/10 A kérdező kommentje:
okés meegpróbálom remélem jó lesz:)
8/10 A kérdező kommentje:
az nvidiás vacakból van három dolog melyiket kéne uninstallálni...? mind1 nem kockáztatok hülye vagyok ehhez max megvárom amég ismerősünk megcsinálja igaz lehet h 1 hónap de nem akarom ennél jobban elcseszni a gépet...
9/10 A kérdező kommentje:
nah megoldottam a problémát már nem indul ujra a gép már csak azzal a lenne a gond h nem tud videót lejátszani a gép miért van ez? neten is megpróbáltam azt irtam a ... jelenesetben adobe összomlott mti csináljak? ill rakjak rá egy ujabb verziót vga frissítés ből mert most az eredeti van fent ami lemezen van miért nem működik? pls segítsetek
10/10 A kérdező kommentje:
nah emgoldottam mindent^^ köszönöm az eddigi kommenteket
Kapcsolódó kérdések: