Képekből szeretnék csinálni videot, zene alatt. Movie Maker nem jó, mert nem tudok azzal. Valami jobb van? és olyan ami ingyen letölthetős?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 01:10
1/5 anonim válasza:
Ha már a Movie Makerhez is hülye vagy, akkor ne nagyon próbálkozz... ez amolyan "ha nem tudod mit kezdj a farkaddal, akkor inkább legózz tovább" eljárás.
2/5 anonim válasza:
a Movie Maker tényleg az egyik legegyszerűbb. ez kb. az alap. nem nehéz, egyszerűen bemásolod a képeket amiket szeretnél, illetve a zeneszámot. azután az alsó 2 sáv közül a felsőbe berakosgatod a képeket, az alsóba pedig a zeneszámot... nagyjából ennyi.
egyébként Sony Vegas, Pinnacle VideoSpin, stbstb.
3/5 anonim válasza:
Egy kezdőnek tényleg nincs egyszerűbb a Movie-nél.
Így tudod elkezdeni:
ha elakadnál írjál vissza
4/5 anonim válasza:
A Movie Maker egy nagy rakás fos szar olyan ratyi hogy kikészülök tőle!
Én is kezdő vagyok én Ezt próbáld ki egyszerűen tökély ez a progi ;)
Pinnacle VideoSpin 2.0 (magyar)
5/5 anonim válasza:
A VideoSpin v2.0 mérete 166 MB ,regisztrálni kell hozzá és 15 napig érvényes csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!