Melyik videokártyát válasszam? Ingyen van mind a kettő, de nem tudom melyik jobb.
1.Geforce Gainward 9600 GT HD 1Gb
2.ATI Radeon HD 4830 512Mb
Az ATI az enyém, csak az érdekelt, h. érdemes e kicserélni.
Köszi a válaszokat!
Mindkettö sz..a..r. HD 4870,vagy 4890,5850,5870,5890.
Ezek közül válassz inkább.
Te meg vegyél I7-990X-et, mert azt érdemes venni!
Nyílván azért választ ingyen kártyát, mert nincs pénze másra/nem akar rá költeni... Két válaszlehetőségből ne adj egy harmadikat.
Alapból a gépemben az ATI kártya van, nincs vele baj.
Azért, mert valamelyik fórumon, vagy tesztben olvastad, hogy középkategória, meg hogy nem drága már rögtön szar??
Most 2 gépünk van és egyikkel sincs gond amikor játszunk:
(de amikor csomagolok, konvertálok, letöltök és közben filmet nézek se fagy le!)
2,8Ghz Dual Core Intel E6300
4Gb ddr3 ram
ATI Radeon HD 4830 512Mb
ASRock alaplap
1TB Samsung vinyó
2,2Ghz Dual Core Intel proc
4GB DDR3 RAM
Gainward 9600 GT HD 1Gb
ASRock alaplap
2x 360GB Samsung vinyó
Mind a kettő szép házban, normális táppal, DVD-íróval van, újonnan.
Nem költöttem ÖSSZESEN 150.000Ft-ot rájuk és ilyenekkel játszunk:
-NFS Shift, Undercover, Hot Pursuit
-COD Modern Warfare 2, World at War
és hasonlók.
Akkor biztosan én vagyok a hülye, mert nem I5 gépet veszek egyet 300.000-ért, amit nem is használok ki, mi?
(Azért volt ingyen, mert tesóm ezzel járult hozzá a gépeinkhez és már megvette...:) De erre volt pénz valóban)
Utolsó, te nem vagy normális!!!
Egy 2 gb rammal ellátott videókari semmivel nem ad szebb képet, mint egy 512 mb-os... Honnan vetted ezt a baromságot??? Inkább tanulj még kicsit, mielőtt észosztásba kezdesz...
Ha már a 2 ratyi között kellene választanom, akkor az ATi kártyájára tenném a voksom.
Lehet, hogy te olyanokkal játszol, de biztos hogy nem magas felbontásban, grafikai elemekkel teletűzdelve. Ha erre mennénk, nem lenne szükség a jó viedókártyákra...
Full grafon szoktunk játszani de csak 1280x1024 felbontásban.
De áruljátok már el, miért ratyik ezek a kártyák? Nem vágom a különbséget, nekem mind ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!