Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem játssza le az...

Miért nem játssza le az asztali dvd-m a lemezt?

Figyelt kérdés
Eddig mindent lejátszott. Most írtam ki egy torrentről letöltött mesét 2 különböző íróval és az egyiket sem játssza le. Valamit elállíthattam az író programban, vagy miért nem lehet lejátszani csak számítógépen az újabban írt lemezeimet ?
2010. dec. 20. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
igen te ronthatál el valamit
2010. dec. 20. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg a mese lett egy ujabb módon kódolva amit már nem ismer a dvd lejátszód
2010. dec. 20. 14:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Mit rontottam el, és hogy javítsak ? Vagy mit lehet a kódolással csinálni, hogy lejátszható legyen?
2010. dec. 20. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
hát mit irjak nem vagyok ott veled azt sem tudjuk milyen formátumban töltöted le azt irtad ki vagy átkódoltad dvd fájl formátumba? mert ez így elég kevés
2010. dec. 20. 15:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Divx-et töltöttem le. Úgy ahogy volt ki akartam írni, mint máskor is, csak most úgy írta ki hogy csak számítógéppel lehet megnézni.
2010. dec. 20. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
A legjobban azzal jársz,ha letöltöd a Convertxtodvd 3 nevű progit.Ez bármilyen formátumot dvd formátummá alakít át,sőt még menüt is csinál.
2010. dec. 21. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:
mkv formátumot is ? Eddig mindent ki tudtam írni, de az újabban letöltött filmek közül van amelyiket már nem. Tényleg van valami kódolás rajtuk, ha igen mit lehet csinálni vele ?
2010. dec. 22. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A CONVERTXTODVD-vel az mkv-t is át tudod dvd-vé alakítani.Sőt ez a progi meg is írja egyből,ha úgy állítod be.PIRATECLUB.HU-ról letölthető.
2010. dec. 23. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!