Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt a fényképezővel és...

Mi történt a fényképezővel és a nyomtatóval?

Figyelt kérdés
a fényképezőt ha csatlakoztatom a számítógéphez,kijelzi,hogy usb,viszont a gép nem ismeri fel.már többször töltöttek róla le képet.most meg fénymásolni akartam,és kiírja,hogy nincs csatlakoztatva a nyomtató.nem értem.mit csináljak?
2010. dec. 13. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Másik gépen működik?
2010. dec. 13. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
igen...
2010. dec. 14. 06:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor a gépeddel van valami baj...

Próbáld meg másik USB-be dugni, esetleg a drivereket újra rakni. Pendrive-t sem ismeri fel?

Win van a gépeden, ugye?

2010. dec. 14. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha usb-nek kijelzi, akkor elvileg Intézővel, vagy Commanderrel le tudod szedni a képeket, és a gépről már tudsz nyomtatni. Én sose használom a gép eredeti programját, egyszerűen bemásolom, mint egy usb-ről. Ha sehogy nem akarja az igazat, marad a kártyaolvasó
2010. dec. 16. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár ha az adott usb-pontot nem viszi, akkor lehet, hogy egy másikkal simán megy minden
2010. dec. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!