Le tudok tölteni ingyen olyan programot, ami a fényképezővel készített videót elforgatja 90 fokkal?
Amit találtam, az ráírja a program nevét is az elforgatott videora. Nem szeretnék feleslegesen letöltögetni, tud valaki ajánlani ilyen programot?
A Movie Maker ugye nem tud ilyet??? Nem találtam benne.
A windows kép és faxmegjelenítő program (alap esetben ezt használja a windows) is tud ilyen dolgot. Mappanézetben válszd a filmszalagot, nyisd meg a képet, jobb klikk a képen->elforgatás, mentsd el ctrl+s-el.
Vagy használd az Infanview progit. Megnyitod a képet, megynyomod az "R", vagy "L" betűt, ctrl+s-el elmented.
Innét letöltheted:
Tényleg van a Movie Makerben!!!!!!!!!! Köszi nagyon!!!!!!!!!!
És még jó is, mert ez feldarabolja és az elejét még állóban vettem fel, aztán fordítottam el a fényképezőt. Így az eleje marad, a többit meg el tudom forgatni és végül 270 fokban kellett! A pontosság kedvéért írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!