Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Le tudok tölteni ingyen olyan...

Le tudok tölteni ingyen olyan programot, ami a fényképezővel készített videót elforgatja 90 fokkal?

Figyelt kérdés

Amit találtam, az ráírja a program nevét is az elforgatott videora. Nem szeretnék feleslegesen letöltögetni, tud valaki ajánlani ilyen programot?

A Movie Maker ugye nem tud ilyet??? Nem találtam benne.

2010. okt. 14. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
De tud, ott van hogy: film szerkesztése menü bal oldalon, benne a videóeffektusok, ott pedig az első az elforgatás 90 fokkal.
2010. okt. 14. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

A windows kép és faxmegjelenítő program (alap esetben ezt használja a windows) is tud ilyen dolgot. Mappanézetben válszd a filmszalagot, nyisd meg a képet, jobb klikk a képen->elforgatás, mentsd el ctrl+s-el.

Vagy használd az Infanview progit. Megnyitod a képet, megynyomod az "R", vagy "L" betűt, ctrl+s-el elmented.

Innét letöltheted:

[link]

2010. okt. 14. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hülyeséget írtam :)
2010. okt. 14. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Tényleg van a Movie Makerben!!!!!!!!!! Köszi nagyon!!!!!!!!!!

És még jó is, mert ez feldarabolja és az elejét még állóban vettem fel, aztán fordítottam el a fényképezőt. Így az eleje marad, a többit meg el tudom forgatni és végül 270 fokban kellett! A pontosság kedvéért írom.

2010. okt. 14. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Bár így egy kicsit torzít az elforgatott rész a videóban. Most néztem meg a készet.
2010. okt. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!