Hányszor mondjuk még el, hogy a Windows programok nem futnak Linuxon?
Figyelt kérdés
Nem futottak 10 éve, és nem fognak futni 10 év múlva sem, szerencsére. Legfeljebb emulátoron.2010. dec. 6. 15:58
2/4 anonim válasza:
Pedig nem kell hozzájuk emulátor se. Wine-al futnak. Márpedig tudjuk, hogy "Wine is not an emulator".
3/4 anonim válasza:
többet ne mond ezt,mer magadat röhögteted ki,futnak a win programok ahogy az előttem lévő írja
4/4 A kérdező kommentje:
Ismerem a Wine-t, igaz, csak hallomásból. Nem olvastam el a pontos definícióját. OK, akkor nem emulátor, csak a Win API-t fordítja át X hívásokká, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy natívan nem futnak Windows programok Linuxon. Hetente megkérdezi valaki.
Kösz a jelentést, nem sértődtem meg. Ennél sokkal feleslegesebb "kérdésekkel" van tele a site.
2010. dec. 6. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!