Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik rendesen a...

Miért nem működik rendesen a Need For Speed?

Figyelt kérdés
Megvan nekem a 2000-ben kiadott NFS Porsche Unleashed (tudom, régi, de ezt szeretem), win xp sp3 operációs rendszert használok. Videokártya: Ati X1650. Ha beállítom a kompatibilitást win95-re vagy 98-ra, a program elindul, de a directx nem megy (tetülassú). Ha kikapcsolom a kompatibilitási módot, el se indul a program, "hibajelentés küldése" típusú szöveget ír ki (szokásos win-szöveg)... DirectX fel van téve.
2010. dec. 5. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Túl új neki az oprendszer. Próbáld meg win 2000-rel, azon tuti fut.
2010. dec. 5. 18:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de régebben működött XP-ről is. Mióta újraraktam, azóta nem megy (az a gáz, hogy nem emlékszem, akkor hogy állítottam be a DirectX-et...)
2010. dec. 5. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy az SP3 miatt?
2010. dec. 10. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Öhömm, de lehet! Köszi... De hogy töröljem le az SP3-at úgy, hogy az XP-t ne rakjam újra? Mert a gépen van egy Ubuntu linux is. Csak az a gáz, hogy kompatibilitási módban elindul a program, csak nagyon lassú, élvezhetetlen.
2010. dec. 10. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
ne töröld le! ha megtalálom megpróbálom, nekem is sp3 van
2010. dec. 10. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Neked is megvan a NFS5?
2010. dec. 10. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
na megtaláltam, telepít
2010. dec. 10. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem működik tökéletesen (rendszerem: XP Professional SP3 32bit) Kompatibilitást se kellett választanom, hanem egyből ment

Nem lehet akkor, hogy a directX-szel van nálad gond vagy talán videokártya-probléma? más játéknál működik?

2010. dec. 10. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Counter Strike működik. Nem tudnád azt a CD-t (ami neked van) feltölteni valahova ISO fájlba? Mondjuk torrentbe, egyeztetjük, mikor csatlakozom a seededhez, és leszedem.
2010. dec. 11. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!